Procuratura Generală respinge categoric „recentele speculaţii” cu privire la portalul Unimedia

27 Iunie 2009, 14:23

Serviciul de presă al Procuraturii Generale a remis presei un comunicat în care respinge categoric  „recentele speculaţii din unele surse mass-media prin care se acreditează ideea ca Procuratura cere lichidarea portalului de ştiri Unimedia”.

Potrivit comunicatului PG, „prin sesizarea remisă întreprinderii de stat “MoldData”, Procuratura capitalei nu a cerut decât asigurarea respectării legislaţiei în vigoare, neadmiterea chemărilor cu caracter extremist sau  xenofob – cerere, care în nici un fel nu limitează dreptul la libera exprimare, şi cu atât mai mult, NU URMARESTE SCOPUL DE  LICHIDARE A SITE-ULUI”.

HotNews.md

Comentarii (4 comentarii)

oli
a comentat la 27 Iunie 2009, 14:53

Dar VORONIN nu emite declaratii xenofobe si etncocide, stimat parchet de Chisinau?? De ce nu va autosesizati? De ce nu-l trageti la raspiundere pe acest badaran? Chiar ne considerati idioti si acest badaran e unicul destept?

oli
a comentat la 27 Iunie 2009, 14:53

erata: etnocide

Silvera
a comentat la 27 Iunie 2009, 15:34

Cand va sesiza procuratura ziarul “Comunist” ? Aceasta publicatie cu caracter extremist si xenofob, instiga la ura interetnica.

Vlahu
a comentat la 27 Iunie 2009, 17:28

Procuratura generala mai bine ne-ar furniza niste informatii recente cu privire la rezultatele investigatiilor despre omuciderile din timpul manifestarilor anticomuniste… Si sa vedem care e rolul lui Voronin in aceste masacre… Si in acest context vom vorbi despre ura fata de propriul popor…

Comenteaza

Nume *

Mail *

Web


Comentariu