Sursa imagine: sfatulparintelor.ro

Ce spun astrele azi, 19 mai

Berbec
Multă agitație la serviciu în mod special în relațiile cu șefii și oficialitățile. Se conturează un final de capitol socio-profesional, putând fi vorba despre finalizarea unei activități, despre rezolvări profesionale gândite mai demult sau poate intra în discuție și renunțarea la o poziție socială care până acum a fost privilegiată într-un anume fel. Prudență, pentru că sunt posibile erori de judecată și decizie.

Taur
Filozofia ta de viață, mentalitatea în general ți se va schimba mult începând de astăzi, ca și cum dai la o parte un văl care de multă vreme ți-a obstrucționat înțelegerea unor situații și relații în care ești implicat. Se va accentua dorința de elevare sufletească, de a te ocupa de activități spirituale sau de a te implica în studii și cercetări diverse. Răbdare, calm și ai înceredere!

Gemeni
Perioada pe care o traversăm este importantă pentru segmentul financiar, întrucât anunță finalul unei etape de câștig de la și prin alții. Astăzi se pot rezolva ușor plata datoriilor, soluționarea unor demersuri financiare întreprinse mai de mult, dar și dialogurile cu partenerul de viață și colaboratorii pe teme financiare, materiale au succes. Totul este să ai răbdare să asculți și să iei în calcul și opiniile sau propunerile celorlalți.

Rac
Este posibil ca astăzi să decizi finalul unui parteneriat de viață sau al unei colaborări. Cu toate că este foarte greu să renunți tu la ceva, chiar dacă ai dovezi clare că acea relație sau situație s-a degradat prea mult și sunt slabe șanse de revenire, energia zilei te va ajuta să operezi mult mai ușor acele schimbări necesare și suficiente în segmentul partenerial, astfel încât să se îmbunătățească lucrurile.

Leu
Zi importantă la locul de muncă, dar și pentru sănătate! Posibil să fii solicitat mult de șefi și colegi, însă organsimul să te ajute prea puțin. Se recomandă prudență, pentru că vei fi tentat să te implici în prea multe treburi deodată și să-ți fie greu să le duci la bun sfârșit. Multe rezolvări privitoare la sănătate, dar și la serviciu. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele și intervențiile chirurgicale!

Fecioara
Răscoliri sentimentale! A venit vremea să te gândești serios la relațiile cu persoanele dragi și să iei anumite decizii. Poți decide să te implici într-o relație amoroasă cu cineva cunoscut de multă vreme, dar există și reversul medaliei în segmentul amoros. Unele relații se pot finaliza cu cântec, de aceea fii prudent și controlează-ți stările, vorbele și reacțiile. Relaxează-te cu un hobby!

Balanta
Ești împărțit între segmentul familial și cel profesional. Este clar că trebuie să iei decizii importante legate atât de casă, familie cât și de locul de muncă. Posibil ca membrii familiei să-ți înțeleagă și să-ți accepte nevoile socio-profesionale, iar de acum încolo să te solicite mai puțin pentru treburile gospodărești. De asemenea, poate intra în discuție schimbarea locuinței și relocarea într-o altă zonă.

Scorpion
Finalizarea unor demersuri intelectuale, dar și a unor relații cu persoane din anturajul apropiat! Sunt momente bune pentru a pune la punct documente, acte, planuri profesionale, dar și pentru a lămuri unele relații. Mentalitatea ta intră într-o nouă etapă în care totul pare că va fi ordonat și gândit altfel. Planifică și studiul unor teme ezoterice sau spirituale. Îți va plăcea, iar informațiile și concluziile vor fi surprinzătoare.

Sagetator
Despre salarizarea de la un loc de muncă, astăzi primești informații deosebite, care cumva anunță un final. Pe de o parte, poate fi vorba despre primirea drepturilor salariale, a unor bonusuri sau a schimbării condițiilor de muncă. Însă pe de altă parte este posibil să te gândești la o nouă variantă de a obține venituri suplimentare. Lasă deciziile importante pentru zilele următoare!

Capricorn
Astăzi sunt șanse să iei decizii foarte clare privitoare la planurile personale și profesionale. Fiind decis încotro să te îndrepți există riscul să pornești cu o viteză mult prea mare față decât poți duce sau controla. Piedici apar dinspre segmentul financiar comun cu alții, în sensul că fie ești nevoit de împrejurări să cheltuiești pentru alții, fie descoperi pierderi, furturi greu de elucidat.

Varsator
Ziua te predispune la stări contemplative. Este greu să-ți intre cineva în voie, astfel că ar fi bine pe cât posibil să te retragi în locuri liniștite și să stai de vorbă tu cu tine. Chiar dacă există nemulțumiri majore, cu puțin efort și bunăvoință le poți descifra sensul. În toate există un sâmbure de lumină, pe care este bine să-l accesezi și să-l folosești spre binele tău suprem.

Pesti
O zi importantă în plan personal. Se finalizează o etapă vizavi de prieteni și persoane dragi, astfel că în urma celor discutate și petrecute în ultima vreme vei fi nevoit să iei decizii ferme. Desprinde-te de persoanele și situațiile comune cu acestea în cazul în care există nemulțumiri vechi de ambele părți. Dezamăgirile pot fi la ordinea zilei, dar totul are un sens constructiv.

Autor: astrocafe.ro
19.05.2022 Caleidoscop
1179
0

Comentarii 0