Sursa imagine: ecology.md

10 motive pentru a arunca cuptorul cu microunde

Un experiment realizat de o elevă pentru școală. Apa filtrată a împărțit-o în două părți. O parte a fost fiartă pe aragaz, cealaltă în cuptorul cu microunde. A răcit-o. Și am udat două flori identice cu două ape diferite pentru a verifica dacă va exista vreo diferență în creșterea plantelor. Voia să verifice dacă structura sau energia apei se schimbă din cauza cuptorului cu microunde. Chiar și ea a rămas uimită de rezultat.

Problema cuptoarelor cu microunde nu are nimic de-a face cu radiațiile de care oamenii își făceau griji atît de mult. El dăunează ADN-ului alimentelor în așa fel, încît organismul să nu le poată recunoaște. Corpul acoperă astfel de mîncare cu celule grase pentru a se proteja de mîncarea moartă sau o elimină rapid. Acum gîndiți-vă la toate mamele care încălzesc laptele pentru copii în cuptorul cu microunde. Sau la asistenta medicală din Canada care a încălzit sîngele care urma să fie transfuzat unui pacient și l-a ucis întîmplător cu sînge mort. Dar pe etichete este scris că microundele sînt sigure. Dovadă sînt ilustrațiile cu plantele moarte.

10 motive pentru a arunca cuptorul cu microunde:

Reieșind din rezultatele studiilor clinice științifice elvețiene, ruse și germane, oferim următoarele concluzii:

1) Consumul continuu de mîncare  preparată în cuptorul cu microunde provoacă schimbări ireversibile în creier datorită "scurtării" impulsurilor electrice ale creierului (depolarizarea sau demagnetizarea țesuturilor cerebrale).

2) Organismul omului nu este capabil să metabolizeze (să descompună) produsele necunoscute din alimentele gătite în cuptorul cu microunde.

3) Producția de hormoni masculini și feminini se oprește sau se modifică odată cu consumul permanent de produse prelucrate în cuptorul cu microunde.

4) Consecințele consumului de alimente prelucrate în cuptorul cu microunde sînt ireversibile.

5) Mineralele, vitaminele și substanțele nutritive din alimente se reduc sau se modifică astfel încît organismul nu mai beneficiază sau consumă proteine modificate.

6) Mineralele din legume se transformă în radicali liberi cancerigeni atunci cînd sînt gătite în microunde.

7) Produsele din microundă duc la dezvoltarea celulelor canceroase în stomac și intestine. Acest lucru explică rata cazurilor de cancer de colon din America.

8) Consumul frecvent de astfel de alimente duce la creșterea celulelor canceroase în sînge.

9) Consumul constant de astfel de alimente afectează sistemul imunitar prin modificări în ganglionii limfatice și în sînge.

10) Consumul unor astfel de alimente duce la pierderea memoriei, atenției, provoacă instabilitate emoțională și o scădere a inteligenței.

Autor: ecology.md
22.11.2021 Caleidoscop
667
0

Comentarii 0