Ce culori au mâncărurile sănătoase? (video)
19.10.2010 Utile
229

Nutritionistul Mihaela Bilic ne indeamna sa consumam fructele si legumele cat mai colorate. Pentru ca le-a creat cat mai colorate, natura ne atrage atentia asupra fructelor si legumelor cat mai sanatoase.
"Natura a avut grija sa ne indice alimentele sanatoase, colorandu-le foarte puternic. Din cauza aceasta, intotdeauna, un ardei gras rosu va fi mai sanatos decat un cartof, macar prin culoare. Deci, natura ne atrage atentia ca respectivele produse sunt bogate in vitamine, in minerale si in acesti pigmenti vegetali care sunt nu numai foarte frumosi din punct de vedere estetic, dar sunt si foarte sanatosi."
Citeste mai multe pe www.prokid.ro
Autor: proKid.ro
Sursa: prokid.ro
Sursa: prokid.ro
Flash News
- 18.11.2010
-
Medicii spanioli pregătesc primul transplant pentru ambele picioare
- 16.11.2010
-
Peste 1.000 de morţi în epidemia de holeră din Haiti
- 16.11.2010
-
Cel puţin 53 de morţi în urma incendiului din Shanghai
- 16.11.2010
-
Cel puţin 60 de morţi după prăbuşirea unei clădiri în India
- 15.11.2010
-
China: 42 de morţi într-un incendiu la Shanghai
Video Line
- 17.11.2010
-
Secţii de vot pentru transnistreni
- 16.11.2010
-
"...Noroc di domnul Filat", câtecul unui sinistrat
- 13.11.2010
-
Ghimpu, indignat de armata rusă
Comentarii (0)