„Eminescu” cu aromă de prune
În cadrul evenimentului „A fost o dată, infinitul” (C’era una volta...l’infinito), care se va desfăşura astăzi seara în oraşul italian Ancora vor fi prezentate două trufe de ciocolata fină italiană cu chipul lui ... Eminescu şi cel al lui Enescu, anunţă InfoMedia.md.
Astfel a gândit să promoveze imaginea României în Italia consulul onorific român la Ancona, George Teseleanu. De la HotNews.ro aflăm că pralinele (cum le spun italienii) sunt realizate de maeştri ai ciocolatei, care afirmă că au folosit „cacao de o calitate excepţională, ȋmpreună cu o serie de condimente aromatice speciale”. Ciocolata „Mihai Eminescu”, ȋnvelită ȋn foiţă de culoare aurie, are ȋn compoziţie ...„note aromatice de prune”, iar specialitatea George Enescu, cu un ȋnveliş de culoarea neagră, are „note aromatice de distilat de prune”(!).
Sursa: infomedia.md
Flash News
- 11.09.2010
-
Veniturile în bugetele unităţilor administrativ-teritoriale au crescut cu 18,8%
- 10.09.2010
-
Compania Naţională de Asigurări în Medicină marchează 9 ani de la fondare
- 10.09.2010
-
Accident cu victime pe traseul Chişinău-Leuşeni
- 10.09.2010
-
Bulgaria va avea proiecte comune de apărare aeriană cu România şi Grecia
- 09.09.2010
-
Republica Moldova va deveni membru cu drepturi depline al CPI
Video Line
- 11.09.2010
-
11 septembrie 2001
- 11.09.2010
-
9 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001
- 10.09.2010
-
AIE nu se va alia cu PCRM
Comentarii (0)