RSS

„Eminescu” cu aromă de prune

06.08.2010 Actual
148
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: hotnews.ro

În cadrul evenimentului „A fost o dată, infinitul” (C’era una volta...l’infinito), care se va desfăşura astăzi seara în oraşul italian Ancora vor fi prezentate două trufe de ciocolata fină italiană cu chipul lui ... Eminescu şi cel al lui Enescu, anunţă InfoMedia.md.

Astfel a gândit să promoveze imaginea României în Italia consulul onorific român la Ancona, George Teseleanu. De la HotNews.ro aflăm că pralinele (cum le spun italienii) sunt realizate de maeştri ai ciocolatei, care afirmă că au folosit „cacao de o calitate excepţională, ȋmpreună cu o serie de condimente aromatice speciale”. Ciocolata „Mihai Eminescu”, ȋnvelită ȋn foiţă de culoare aurie, are ȋn compoziţie ...„note aromatice de prune”, iar specialitatea George Enescu, cu un ȋnveliş de culoarea neagră, are „note aromatice de distilat de prune”(!).  
 

Autor: Infomedia
Sursa: infomedia.md

Comentarii (0)