Noua dietă cu efect garantat: cum slăbeşti cu lămâie
De când vedete precum Beyonce Knowles, Heidi Klum sau Jennifer Aniston au apelat la dieta cu lămâie pentru a scăpa de kilogramele în exces, a devenit o modă în rândul femeilor să se folosească de acest fruct bogat în vitamine pentru a ajunge la greutatea optimă.
Specialiştii sunt de părere că unul dintre motivele pentru care atâtea femei se lupta cu greutatea este sistemul digestiv care nu funcţionează în condiţii optime. Aceştia susţin că includerea lămâilor în dietă vă ajută digestia, iar dacă mai iei în considerare şi mâncarea sănătoasă şi exerciţiile fizice, cu siguranţă vei reuşi să slăbeşti.
Dieta cu lămâie nu este deloc complicată, căci piesă de rezistenţă a regimului o constituie sucul ei, care este o băutură acrişoară, dar plăcută la gust.
Datorită acidităţii sucului, chiar şi o cantitate mică poate veni în ajutorul digestiei şi poate scădea impactul oricărei mese asupra zahărului din sânge. În acelaşi timp, corpul absoarbe calciul, care este prezent în celulele grase. Conform ultimelor cercetări în domeniu, cu cât există mai mult calciu în celulele grase, cu atât mai multe grăsimi vor arde acestea.
Iată câteva aspecte, care te vor ajută să pierzi în greutate şi care îţi vor confirma faptul că dieta cu lămâie nu este deloc grea:
1. Începe-ţi ziua cu un pahar de apă călduţă, în care ai stors zeama de la o lămâie
2. Mănâncă cel puţin 5 porţii de legume şi fructe pe zi. Acestea sunt slabe în calorii, bogate în vitamine, minerale şi fibre care ajută digestia şi favorizează pierderea în greutate.
3. Adaugă zeamă de lămâie în preparatele pe care le manaci, fie că e vorba de supă, salată, peste sau pui.
4. Elimina din alimentaţie produsele bogate în zahăr, precum orezul, pâinea albă sau cartofii şi optează pentru legume sau fructe.
5. Uită de alimentele cu conţinut scăzut de grăsimi, căci uneori pentru a slabi ai nevoie de puţină grăsime. Consumă acizi graşi esenţiali că Omega 3 sau Omega 6, pe care îi găseşti în nuci sau peşte.
6. Alege alimente proaspete ca fasolea sau lintea care încetinesc transformarea carbohidraţilor în glucoză.
7. Mănâncă paste integrale, pâine cu seminţe, fructe, legume, supe şi introdu o salată la fiecare masă.
8. Mestecă încet, pentru că mâncarea să fie uşor digerată. Mănâncă porţii medii la ore exacte în fiecare şi nu te ridică de la masă sătulă, ci aşteaptă 20 de minute până când informaţia va ajunge la creier şi acesta va recunoaşte faptul că ai mâncat.
- 29.04.2016
-
Cu drag pentru acasă: băștinașii susțin localitățile din care au plecat
- 28.04.2016
-
Traininguri la tema drepturilor persoanelor cu dizablități în Soroca și Orhei
- 28.04.2016
-
О содержании Официального монитора Республики Молдова № 114-122 (5547-5555) от 29 апреля 2016
- 28.04.2016
-
Din documentul de politică fiscală pe anul 2016 au fost excluse majorările de taxe
- 27.04.2016
-
Concursul național ,,Plantează-ți viitorul'' în cifre
Video Line
- 03.05.2014
-
Vorbesc româneşte, sunt român
- 31.01.2014
-
Inaugurarea patinoarului de la Bălți
- 18.01.2014
-
Filarmonica de Stat Iași cântă la Bălți
Comentarii (0)