RSS

Trucuri folositoare, ca să nu faci bătături de la pantofi

20.04.2015 Caleidoscop
1115
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: unica.ro

Nu-i așa că te simți grozav când îți cumperi o pereche nouă de pantofi? Partea cea mai neplăcută aici este că, de cele mai multe ori, faci bătături din cauza pantofilor noi.

Iată câteva trucuri care să te ajute în acest sens:

Poartă-i cu șosete încălzite
Dacă ți-ai luat pantofi noi și sunt prea strâmți, deci știi că îți vor cauza neplăceri, poartă-i înainte prin casă. Pune-ți în picioare o pereche de șosete mai groase, încălzite înainte cu fierul de călcat. Căldura va încălzi pielea pantofului și o va face să se lase mai ușor.

Picioare mereu uscate
De multe ori faci bășici pentru că picioarele tale transpiră, iar pielea umedă se freacă de interiorul pantofului. Ca să nu mai transpiri, pudrează-ți picioarele cu amidon de porumb înainte să te încalți, astfel nu vor mai transpira la fel de mult.

Deodorant stick sau vaselină
Dacă știi că cei mai mulți pantofi te rod într-un anumit loc – deasupra călcâiului sau la degete, de exemplu – aplică puțină vaselină (petroleum jelly, cea pentru piele) sau deodorant stick pe zona aceea. Astfel, se creează un fel de barieră care îți va proteja pielea mai bine.

Ține plasturi la îndemână
Mai ales când îți cumperi pantofi noi, ia la tine și câțiva plasturi. Cum simți că pantofii încep să te roadă, oprește-te în cel mai apropiat loc și pansează-ți pielea. Astfel nu vei avea dureri mai mari și nu vei mai face bătături la fel de dureroase.

Autor: zumi.md
0

Comentarii (0)





    04.03.2016

    Serviciul de salubrizare din Pelinia, Drochia, în pericol. Autoritățile locale depun eforturi pentru a redresa situația

    04.03.2016

    Livrarea blanchetelor de hârtie specială şi a formularelor tipizate - siguranţă şi dinamism

    03.03.2016

    12 administrații locale din raionul Florești își îmbunătățesc serviciul regional de salubrizare

    03.03.2016

    Un laborator modern pentru viitorii operatori de cazane pe biomasă a fost lansat la Şcoala Profesională nr. 3 din Chişinău

    02.03.2016

    UN „POD DE COMUNICARE” PENTRU INCLUZIUNEA SOCIALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI DE AUZ