RSS

Adevărul despre efectul uleiului de peşte. Care sunt bolile care pot fi tratate eficient cu ajutorul acestui supliment

22.03.2014 Caleidoscop
271
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: Shutterstock.ro

Uleiul de peşte este considerat de mulţi un adevărat supliment minune, fiind recomandat pentru numeroase afecţiuni, inclusiv cancer. În realitate, el este eficient doar pentru anumite boli.

Experţii de la Healthy Geezer avertizează că acest produs nu este un panaceu, dimpotriva. Luat fără sfatul medicului, în cantităţi prea mari, poate fi periculos.

Uleiul de peşte poate fi asimilat natural, prin alimentaţie bogată în peşte, dar şi prin suplimente nutritive, care conţin acizi graşi esenţiali, cum este omega-3.

Produsul este într-adevăr eficient pentru următoarele afecţiuni: un nivel ridicat de trigliceride şi colesterol în sânge. Aceste suplimente scad cu 20-50% nivelul trigliceridelor.

De asemenea, este recomandat pentru persoanele care suferă de boli cardiovasculare. Uleiul de peşte le poate reduce riscul de moarte prematură, în cazul acestora.

Are un efect benefic şi asupra tensiunii arteriale, pe care o scade uşor, dar acest efect nu este foarte puternic. Alte afecţiuni asupra cărora ar putea avea un efect (destul de slab însă): artrita reumatoidă, dureri menstruale, ADHD, risc de atac cerebral, osteoporoză, aterosleroză, boli de rinichi, tulburare bipolară.

Uleiul de peşte NU este eficient
pentru tratarea următoarelor afecţiuni: diabet de tipul II, gingivită, angină, boli de ficat, migrene, ulcer, durere musculară.

În privinţa unor boli foarte grave pentru care este reconadat uneori – cancer, depresie, boala Alzheimer – efectele acestui produs nu sunt suficient demonstrate.

Autor: descopera.ro
0

Comentarii (0)





    21.03.2014

    „PARTENERIATUL GLOBAL PENTRU EDUCAŢIE este un proiect frumos şi necesar comunităţii noastre” – primarul Nadejda Cioban la deschiderea grădiniței din satul Sîrcova, raionul Rezina

    21.03.2014

    Socialistii au contestat la Curtea Constituţională legea ce discriminează maternitatea

    20.03.2014

    Curs de instruire despre planificarea regională, la Paris: „Problemele de dezvoltare regională din Moldova și Letonia sunt asemănătoare”

    20.03.2014

    21 martie 2014, INVITAŢIE MEDIA într-o localitate în care grădiniţa nu a funcţionat timp de 22 de ani: deschiderea grădiniței din satul Sîrcova, raionul Rezina

    20.03.2014

    Финансовый Гороскоп INCASO на 2014 год