RSS

Vlad Plahotniuc, responsabil pentru reformatarea PDM

28.04.2012 Actual
588
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: tribuna.md

Vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a fost desemnat responsabil pentru reformatarea partidului. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Consiliului Executiv Politic al PDM, transmite Info-Prim Neo.

În cadrul şedinţei, pe 27 aprilie, liderul formaţiunii, Marian Lupu, a abordat necesitatea de modernizare a PDM în contextul etapei de stabilitate politică, pe care Partidul Democrat o vede ca pe o oportunitate de a face reforme adevărate cu beneficii concrete pentru cetăţenii moldoveni.

„Suntem conştienţi de faptul că societatea aşteaptă o schimbare în bine a clasei politice şi vrem să fim primii care vom răspunde la această cerinţă. PDM va da un exemplu şi va transmite un semnal către toţi politicienii”, a menţionat Marian Lupu.

În cadrul şedinţei s-a creat şi un grup de lucru responsabil de elaborarea reformei interne a partidului, în fruntea căruia membrii Consiliului Executiv l-au desemnat pe Vlad Plahotniuc. El va fi secondat de preşedintele de onoare al formaţiunii, Dumitru Diacov, în calitate de vicepreşedinte al Grupului pentru reformarea PDM.

Consiliul Executiv Politic al PDM a decis că pe 11 mai, la şedinţa Consiliului Naţional, vor fi dezbătute propunerile de reformă.

Autor: info-prim.md
0

Comentarii (2)

  • 30.04.2012 10:41
    Alex:

    Am incredere in domnul Plahotniuc, intradevar cred ca odata ce aceasta responsabilitate a revenit dumnealui, PDM va avea foarte mult de cistigat, astfel, cum a si mentionat dumnealui anterior, timp de 3 ani, PDM va deveni cea mai influenta forta politica din Republica Moldova !!!

  • 30.04.2012 11:13
    eugen:

    reformele in orice institutie tot timpul sunt benefice, noi traim la moment intr-o lume care se dezvolta foarte rapid, si noi ca un stat ce dorim ca sa fie dezvoltat trebuie sa mergem intr-un pas cu timpul, PDM foarte bine intelege asta, de aia si fac prii dintre partide reformele necesare.Mie dac cinstit tot mai mult imi place acest partid.

08.03.2013

Mesajul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, 8 martie

07.03.2013

MTIC a prezentat Guvernului spre aprobare Programul de tranziţie la televiziunea digitală terestră

07.03.2013

Suportul pentru legislaţia antifumat în Europa este foarte mare

07.03.2013

Activitatea ADR Sud, pentru anul 2013 a fost apreciată cu calificativul ,,bine” de către CRD Sud

06.03.2013

16 cărţi poştale, ce conţin desene ale unor copii şi tineri, pe tema violenţei în bază de gen, sunt expuse în cadrul unei expoziţii organizate de Asociația Oberliht, în colaborare cu Amnesty International Moldova