RSS

Sîrbu intenţionează să-l dea în judecată pe Lupu

13.04.2012 Actual
399
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: europalibera.org

Deputatul Partidului Comuniştilor, Sergiu Sîrbu, a scris pe Facebook că intenţionează să-l dea în judecată pe spicherul Marian Lupu, pentru că ar fi interzis să deputaţilor comunişti să se folosească de maşinile Parlamentului.

Conducerea Parlamentului a decis sa interzica deputatilor comunisti sa solicite masinile de serviciu pentru deplasarile regulamentare in teritoriu pentru intilniri cu cetatenii! Iaca ma gindesc sa-l dau in judecata pe Lupu pentru acest know-how

Nu ca tare am nevoie de volgile Parlamentului, ca practic nu ma foloseam de ele, dar m-am saturat sa vad cum se adopta niste decizii care contravin flagrant legii!
, a scris Sîrbu.


Autor: HotNews.md
Sursa: hotnews.md
0

Comentarii (6)

 • 13.04.2012 19:19
  Tudor:

  Hai, mai lasa abureala asta de "saracie intruchipata", Sarbu. Cu "parcul" vostru de masini luxoase, procurate de catre colegii tai de partid, din banii "agonisiti cinstit in sudoarea fruntii", ati putea face concurenta si parcului municipal de transport public. Si cetatenii s-au saturat sa va vada hoinarind numai pe la meetinguri. Ati fost alesi ca sa lucrati in Parlament, nu sa bateti campii prin toata tara, starnind populatia la revolte si discordii interetnice.

 • 13.04.2012 23:14
  RE:

  Folosirea masinilor Parlamentului in interes propriu sau de partid e un furt. Sarbu ar vrea sa cheltuiasca banii Parlamentului ca sa nu-i cheltuiasca pe ai lui. Oriunde in lume masinile de serviciu se folosesc numai pentru serviciu si numai daca te prezinti la serviciu.

  Comunistii vor sa puna idea comunismului in practica - nici sa nu lucreze dar si sa puna laba pe bunurile "colective".

 • 14.04.2012 00:58
  moldovean:

  LUI TUDOR ASTA SPUNEI LUI GHIMPU DAR NU LUI SIRBU CU CU STIRNEALA LA REVOLTE SI DISCORDII INTERETNICE CA GHIMPU CHELTUE NU CREDCA BANII LUI CATAINDUSE CU HELICOPTERU

 • 14.04.2012 11:06
  Sava:

  Tovarăşe Sîrbu !
  Am o idee:
  Dă-l pe Lupu în judecata din Rusia. Asta va fi mult mai eficient. Precis că-l trimăt în GULAG. Da acolo poate Lupu s-a dumeri ce limbă vorbeşte şi s-a sătura de prietenie "strategică" cu ruşii.
  Hai, acţionază, nu hămăi numai ca un căţel proletar (maidanez) din curtea lui Voronin

 • 14.04.2012 16:12
  Băi Sirbule:

  Lasă pretenţiile! Comuniştii ca voi, să se deplaseze COMUNITAR în autocare/ autobuze. Toţi comuniştii, acolo. Fiecare autocar, are 44 de locuri. Iar restul, în picioare! Asta înseamnă a fi "comunist". Nu, Sîrbule? Aşa că n-o mai freca atâta te rog! Dispari!

 • 14.04.2012 17:23
  Mihail Moraru:

  Mai puturosule de Sarbu,unde sa vazut in lume, ca niste puturosi ca voi,comunistii,care nu lucreaza si inca mai primesc si lefi,dar vreau inca si masini la scara.La lucru,derbedei de comunisti,pe dealuri la lucru!!!

12.04.2012

Guvernul şi societatea civilă vin cu recomandări privind ajustarea produselor fito-sanitare la cerinţele UE

12.04.2012

Un grup de elevi din Criuleni va efectua o vizită de studiu în Estonia

12.04.2012

Au fost premiaţi învingătorii Olimpiadei Republicane de Ecologie

12.04.2012

106 tineri s-au reunit la Bălți pentru lucruri bune: Forumul Tinerilor din regiunea Nord a țării

12.04.2012

La Edineț a fost inaugurată ediția a III-a a Târgului “Accentele primăverii”