RSS

Germania, ameninţată cu atentate similare celor din Franţa. Ce doreşte Al-Qaida pentru a nu comite atacuri armate

04.04.2012 Actual
219
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: mediafax.ro

Un comunicat islamist postat pe un site apropiat de reţeaua Al-Qaida ameninţă Germania cu atacuri similare celui comis de Mohamed Merah în Franţa, dacă nu va fi eliberată o islamistă.

Comunicatul, care nu este semnat, reia revendicarea formulată la sfârşitul lunii martie de organizaţia Al-Qaida din Maghrebul Islamic (Aqmi), care anunţa că îl are ostatic pe un inginer german răpit pe 25 ianuarie în Nigeria, cerând eliberarea unei femei musulmane închisă în Germania.

Textul este adresat "bătrânei Angela Merkel", cerându-i "să tragă învăţăminte din atacurile produse în Franţa" şi să o elibereze imediat pe Um Seif Allah al-Ansariya.

Comunicatul a fost postat pe site-ul Shumukh al-Islam, apropiat de reţeaua teroristă Al-Qaida.

Mohamed Merah a ucis şapte persoane, în perioada 11 - 19 martie, în mai multe atacuri armate comise în sudul Franţei. El a fost ucis de serviciile de securitate franceze.

"Mohamed Merah nu este mort, el se află în Germania, în Marea Britanie, în America şi în toate statele care sunt ostile islamului şi musulmanilor", precizează comunicatul.

Autor: mediafax.ro
0

Comentarii (0)

  05.04.2012

  Avocatul parlamentar Aurelia Grigoriu: Publicitatea cu mesaj indecent aduce prejudicii grave imaginii femeilor din Moldova

  05.04.2012

  Vizita de monitorizare a funcţionarilor CpDOM la Internatul psihoneurologic din satul Brînzeni, raionul Edineţ.

  05.04.2012

  „Două inimi gemene”: Prezentarea Programului Naţional de acţiuni consacrate Anului Ion şi Doina Aldea-Teodorovici 2012

  05.04.2012

  „DIASPORA UCRAINEANĂ DIN MOLDOVA SE BUCURĂ DE CEA MAI BUNĂ SUSŢINERE ÎN DOMENIUL EDUCAŢIEI DIN SPAŢIUL EX-SOVIETIC”

  05.04.2012

  În contextul Zilei Internaţionale a Romilor, în satul Ţibirica, Călăraşi, localitate populată preponderent de romi, a avut loc o dezbatere publică a situaţiei romilor