RSS

Efrim: S-a investit foarte mult pentru a obţine decizia Curții Constituționale

10.02.2012 Actual
265
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: arena.md

Ministrul Justiției, Oleg Efrim, a declarat, în cadrul emisiunii Fabrika, de la postul de televiziune Publika, că în decizia Curții Constituționale, care anulează lichidarea instanțelor judecătorești economice, s-a investit mult. „E grav ce s-a întâmplat astăzi. Prin această decizie s-a dat o palmă nu doar Alianţei, ci şi Parlamentului şi întregului popor. CC a luat o decizie care nu are nimic în comun cu Constituţia. S-a investit mult pentru a obţine această hotărâre şi vă asigur că acei care au investit nu vor reuşi să strângă dividentele. S-au investit speranţe, eforturi”, a spus ministrul Efrim.

Fostul vice-ministrul al Justiției, Gheorghe Susarenco a declarat în cadrul aceleiași emisiuni că Curtea Constituțională și-a depășit atribuțiile adoptând decizia din 9 februarie 2012. „Curtea şi-a arogat împuterniciri de legiuitor. Nu este în competenţa Curţii ca să spună cum pot fi instanţele”, a spus Susarenco.

Autor: HotNews.md
Sursa: hotnews.md
0

Comentarii (2)

  • 10.02.2012 10:53
    eugen:

    domnul Efrim, si asta sa inteleg ca CC a anulat aceste instante fara presedintele CC , Alexandru Tanase? ceea ce inseamna ca CC totusi se afla sub controlul comunistilor impreuna cu Pulbere.

  • 10.02.2012 11:27
    ion1111:

    Cu cat vor fi mai multe instante cu"painea si cutitul" ,cu atat lumea va trai mai rau. Trebue o constitutie noua in care sa fie scris alb pe negru ca numarul celor de la conducere in raport cu populatia nu poate depasi media a primelor 5 tari din lume la acest capitol. Apoi articolele sa fie atat de clare sa numai fie nevoie de interpretari si de "curti de profesori CC" (ECHIVALENTin Rusia «ПЖиВ)

10.02.2012

Burse de studii superioare în Republica Bulgaria

10.02.2012

Concurs de granturi pentru renovarea si repararea scolilor sau gradinitelor din zona rurala

09.02.2012

Cat de activi sunt angajatii moldoveni si cei din regiune?

09.02.2012

Mihail ŞLEAHTIŢCHI: În 2011 au fost înregistrate succese în domeniul învățământului profesional

09.02.2012

Ministerul Educaţiei informează cu privire la evadarea celor doi copii de la Scoala-internat sanatorială din s. Cineşeuţi, rl. Rezina