RSS

Moldovenii au invadat casa unei femei din Marea Britanie

19.01.2012 Caleidoscop
174
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: flickr.com

O femeie din Marea Britanie s-a trezit cu opt moldoveni nepoftiti in casa copilariei ei, abia scoasa la vanzare.

Dupa ce a mostenit casa de la mama ei si a inchiriat-o pentru cativa ani, Janice Mason a decis sa se debaraseze de trecut si sa o scoata la vanzare. Desi gasise un cumparator si spera ca totul sa se termine destul de repede, situatia a luat o intorsatura ciudata. Opt cetateni din Republica Moldova s-au mutat in casa, ilegal, inainte ca tranzactia imobiliara sa fie incheiata. Moldovenii au profitat de faptul ca nu locuia nimeni acolo si s-au instalat imediat cum au descoperit casa, scrie DailyMail.

Janice si sotul ei au aflat de intamplare abia dupa ce un vecin s-a dus sa-i intampine pe moldoveni, crezand ca ei sunt noii proprietari.

Cand i-au confruntat pe cei care au ocupat locuinta, moldovenii au spus ca au inchiriat imobilul de la o persoana pe nume Sharon Wright, careia i-au dat deja suma de 2.000 de lire sterline pentru chirie. Au cum sa dovedeasca acest lucru printr-un document, numai ca aceasta Sharon Wright a fost de negasit cand sotii Mason au incercat sa o contacteze.

Cum legea britanica nu este clara in acest domeniu si politia nu poate face nimic fara o baza legala, ramane ca domnul si doamna Mason sa-i dea pe moldoveni in judecata, proces care cu siguranta va fi lung si costisitor, pana sa-i poata evacua din locuinta lor.

Autor: DailyMail
Sursa: 9am.ro
0

Comentarii (0)

  20.01.2012

  Mihail ŞLEAHTIŢCHI: Aderarea la procesul de la Bologna a fost precedată de o activitate intensă, desfăşurată, în primul rînd, de universitari

  20.01.2012

  Atelier de lucru destinat profesorilor francofoni ai universităţilor din Europa Centrală şi de Est

  20.01.2012

  Ministerul Educaţiei a împlinit visele mai multor copii

  20.01.2012

  D E C L A R A Ţ I A organizaţiilor de drepturile omului din Moldova cu privire la acţiunile judecătorului Sergiu Furdui, vicepreşedinte al Colegiului Penal al CSJ

  20.01.2012

  Prezentarea companiei „ASAM”, specializată în producerea pieselor şi subansamblelor auto şi industriale