RSS

„Prime” TV pune la bătaie primul MILION de lei

04.12.2011 Media
237
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: prime.md

Postul „Prime” TV pune în joc, în premieră, primul milion de lei în cadrul show-ului de inteligenţă „Vrei să fii milionar?”. Prima ediţia a show-ului va fi difuzată duminică, 4 decembrie, începând cu ora 20:00, informează Agenţia Monitor Media. 

Show-ul este realizat de omul român de televiziune Dan Negru, tot el autorul programului „DA sa NU”, o altă emisiune distractivă de la „Prime”, după un format TV internaţional. 

„Prime” TV a anunţat că a achiziţionat licenţa pentru difuzarea acestui concurs în Moldova de la „Sony Pictures Television”. Postul TV nu dezvăluie însă cât a plătit pentru dreptul de a realiza în Moldova show-ul respectiv.

Conform formatului emisiunii, prezentatorul pune o serie de întrebări participantului la emisiunea „Vrei să fii milionar?”, care trebuie să aleagă unul din patru variante de răspuns. Dacă răspunde corect, concurentul câştigă o anumită sumă de bani şi dreptul de a i se pune o nouă întrebare. Concurentul poate câştiga între o mie de lei şi un milion de lei. 

„Prime” este unul dintre posturile TV cu cea mai mare audienţă din R. Moldova. Are acoperire naţională şi retransmite pe teritoriul R. Moldova postul rusesc „Pervâi kanal”.

Autor: Monitor Media
Sursa: hotnews.md
0

Comentarii (0)

  06.12.2011

  Ajută un copil să crească în braţele mamei sale!

  06.12.2011

  Reforma sistemului rezidențial trebuie să fie susținută de întreaga societate Înterviu cu Mihail Șleahtițchi, ministru al Educației

  06.12.2011

  Declarație de presă a avocatului Ion Păduraru în legătură cu un comunicat al Curții Supreme de Justiție

  06.12.2011

  În premieră pentru Republica Moldova, a fost lansat Nomenclatorul Serviciilor Sociale

  06.12.2011

  Project 2 Link.org, noua iniţiativă de dezvoltare a suportului este acum în acţiune!