RSS

Milionarul Victor Şelin pe post de apărător al celor săraci

01.12.2011 Actual
161
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: captura Privesc.eu

Reprezentanţi ai Partidului Social Democrat și zeci de protestatari au adus astăzi, 1 decembrie, un capac pentru sicriu la sediul Legislativului, scandând lozinci antiguvernamentale.

Milionarul Victor Şelin a condus membrii partidului său la un protest în faţa Parlamentului Republicii Moldova. Protestatari au adus un capac pentru sicriu, pe care era inscripţionat „Guvernul", scrie Adevărul.

Autor: Adevărul
0

Comentarii (1)

  • 01.12.2011 16:18
    leonid garcea:

    Foarte nostim suna: "V.Selin, aparatorul celor saraci". Acesta pur si simplu incearca isi faca reclama politica pe seama problemelor cetatenilor simpli, singur fiind unul dintre cei mai bogati oameni din RM, detinind mai multe afaceri care ii fac venit de milioane si cind il mai aud de echitate sociala sau transparenta, imi vine sa rid. Dupa mine singurul partid de orientare sociala care intr-un fel intradevar promoveaza o politica social este Pd.

02.12.2011

În Republica Moldova activează Reţelei Europene a Întreprinderilor (Enterprise Europe Network)

02.12.2011

Încă 36 de companii autohtone vor beneficia de suport în cadrul proiectului ”Ameliorarea Competitivității” I, administrat de Camera de Comerț și Industrie

02.12.2011

Concurs pentru selectarea companiei specializate în executarea şi livrarea mobilierului pentru oficiu

01.12.2011

Conferinţa „Consolidarea participării şi liderismului femeilor în guvernarea locală”

01.12.2011

CCI invită mass-media la Forumul naţional al agenţilor economici „Rolul economiei în pregătirea cadrelor profesionale în Republica Moldova”