RSS

PAD-ul lui Godea se reuneşte în Congres

05.11.2011 Actual
173
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: mihaigodea.md

Congresul naţional de constituire al Partidului Acţiunea Democratică (PAD) se va desfăşura, duminică, 6 noiembrie, la Chişinău (ora 11:00, Hotelul „Leogrand”).

Formaţiunea susţine că evenimentul va ave o transparenţă fără precedent, fiind transmis în direct pe Internet de Privesc.eu.

PAD susţine că la Congres vor participa peste 500 de delegaţi din toată ţara, de asemenea fiind aşteptaţi şi invitaţi de peste hotare, reprezentanţi ai misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău. Delegaţii la congres vor oficializa prin vot constituirea Partidului Acţiunea Democratică.

La congresul de duminică va fi aprobat statutul şi programul politic al PAD. Vor fi aleşi preşedintele, vicepreşedinţii şi celelalte structuri de conducere a partidului.

PAD este condus acum de deputatul Mihai Godea, care  la 3 mai a.c. a părăsit PLDM. În a doua jumătate a lunii iulie a fost anunţată lansarea formaţiunii politice „Partidul Acţiunea Democratică”. 

PAD se declară ca un partid de orientare liberală.

Autor: HotNews
0

Comentarii (0)  05.11.2011

  Calitatea lucrărilor la drumului M-14 prin or. Edineț, obiect de discuție în cadrul unei ședințe la Primăria Edineț

  04.11.2011

  DECLARATIE PENTRU PRESA: Misiunea Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului Navi Pillay în Republica Moldova

  04.11.2011

  INVITAŢIE MEDIA: 7 noiembrie 2011 – Asociaţia Obştească “Soarta” organizează deschiderea Centrului pentru Vârstnici „Max Borceag”

  03.11.2011

  Directorul ADR Nord, Ion Bodrug: Președintele raionului Edineț „sprijină”, în acest mod, un important proiect din Regiunea de Dezvoltare Nord

  03.11.2011

  Tendințele de mediu amenință progresul pentru săracii lumii, avertizează Raportul Dezvoltării Umane 2011