RSS

„200 de mii de porunci” pentru PCRM

01.11.2011 Actual
149
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: nankk.ru

Fracţiunea PCRM din cadrul Consiliul Municipal Chişinău a anunţat că începe realizarea unui studiu axat pe starea de lucruri în principalele structuri şi întreprinderi municipale din capitală, care, potrivit comuniştilor, s-ar afla într-o stare „deplorabilă”,

La prima etapă, comuniştii vor monitoriza Societăţile „Termocom” şi „Apa Canal”, Direcţia generală finanţe şi Direcţia sănătate a Consiliului Municipal, întreprinderile municipale de transport electric, construcţii de drumuri, şi cele de transportare a deşeurilor.

Comuniştii se vor interesa de volumul şi calitatea serviciilor prestate sau lucrărilor efectuate de aceste instituţii şi întreprinderi.

Această idee se conţine printre cele circa 200 de mii de porunci pe care fracţiunea PCRM în CMC le-a primit din partea cetăţenilor în ultimele alegeri locale, se arată într-un comunicat al PCRM.

„Haosul fără precedent în gestionarea gospodăriei urbane, haosul economic, social şi juridic, pe care l-au provocat actualul executiv municipal, înflorirea corupţiei şi abuzului de serviciu în organele de administraţie din capitală, le-au adus pe chişinăuienii la capătul răbdării”, se menţionează în comunicatul citat.

Autor: HotNews
0

Comentarii (0)  01.11.2011

  Masă rotundă de evaluare a proiectului „Importanța studiilor de fezabilitate în consolidarea procesului de dezvoltare regională în Republica Moldova”

  01.11.2011

  Buletinul informativ nr.10, elaborat și difuzat de ADR Nord

  01.11.2011

  Lansare de studiu: Transnistria - o posibilă unitate administrativ-teritorială de nivelul II în componenţa Republicii Moldova

  01.11.2011

  Nu ratați conferința ”Dezvoltare durabilă prin ecotehnologii, ecoproduse, ecoservicii”

  01.11.2011

  Expert IDIS recomandă modificarea formulei de calcul a preţului de procurare a gazelor naturale