Sursa imagine: imedia.md

Ţîrdea şi Negru despre alegerea preşedintelui

Depăşirea crizei constituţionale cu ajutorul a patru deputaţi comunişti, ce vor vota un candidat al AIE la Preşedinţie, este posibilă.

 Analistul politic Bogdan Ţîrdea a declarat  că Dan Dungaciu, ex-consilier prezidenţial a lui Mihai Ghimpu, care a lăsat să se înţeleagă într-un interviu acordat ziarului Timpul că se examinează o astfel de posibilitate, „colaborează cu anumite structuri specializate și, desigur, are informații suplimentare de care cetățenii noștri încă nu dispun”, scrie tribuna.md.

„Aici e o ecuație politică complicată. Nu este exclus faptul că deputaţii la care se face trimitere se vor înţelege cu AIE și se vor alege cu funcții înalte în stat”, a spus el.

În acelaşi timp, analistul politic Nicolae Negru a atras atenţia asupra faptului că „Dan Dungaciu spunea că ar exista cîțiva deputați care sînt gata să voteze Președintele, dar nu că se retrag din PCRM”.

„Eu nu văd nici o dovadă. Despre o asemenea posibilitate a vorbit și Mihai Godea, de aceea nouă nu ne rămîne decît să vedem ce se va întîmpla mai departe”, a declarat el.

Autor: Tribuna
Sursa: tribuna.md
01.11.2011 Opinii
7896
0

Comentarii 0


   • Au fost semnate actele de transmitere ce atestă costul investițional al serviciilor și bunurilor achiziționate în cadrul unui proiect de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț, finanțat de UE

    27.01.2023
   • 6 milioane locuri de muncă ar putea să dispară pe parcursul următorilor ani. ,,Dezvoltarea capacităților sectorului serviciilor de consultanță în afaceri va facilita tranziția justă către economii și societăți circulare durabile”

    26.01.2023
   • În nordul țării încep activitățile pentru implementarea unui proiect de aprovizionare cu apă și sanitație susținut de Banca Mondială

    20.01.2023
   • Prioritățile în domeniul dezvoltării regionale pentru perioada 2023-2025

    19.01.2023
   • Ziua culturii în România și Republica Moldova: duplex de politici culturale

    14.01.2023