RSS

Familia Gaddafi dă în judecată NATO

26.10.2011 Actual
288
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: news.zn.ua

Familia Gaddafi va depune o plângere împotriva NATO la Tribunalul de Haaga pentru uciderea liderului libian – Muammar Gaddafi. 

Potrivit postului de radio Europe 1 (Franţa), familia Gaddafi acuză NATO de comiterea crimei de război împotriva lui Muammar Gaddafi.

„Vom depune o plângere pentru crimă de război pentru că ştim circumstanţele morţii lui Gaddafi. Elicopterele NATO au supus unui tir coloana, care nu prezenta nici un pericol, în care era şi Gaddafi. Noi considerăm că uciderea lui Muammar Gaddafi a fost o operaţie programată a NATO”, a spus Marcel Sessaldi, avocatul francez al familiei Gaddafi. 

De asemenea, familia Gaddafi este revoltată de faptul că Muammar Gaddafi a fost înmormântat la cinci zile după moarte şi nu la o zi, aşa cum prevăd ritualurile musulmane. 

Muammar Gaddafi a murit joia trecută. După autopsie, Consiliul Naţional al Tranziţiei a anunţat că fostul dictator a murit din cauza unei răni la cap. 

Vezi şi Cum a murit colonelul Muammar Gaddafi | Versiuni

Autor: HotNews
0

Comentarii (0)  27.10.2011

  Elevi din trei şcoli din Republica Moldova participă la competiţia internaţională „Şcoli Europene pentru o planetă vie”, organizată de WWF şi Fundaţia ERSTE

  26.10.2011

  Moldova va dezvolta serviciile comunitare de sănătate mintală

  26.10.2011

  Dezbatere: „Respectarea prezumţiei nevinovăţiei în mass-media”

  26.10.2011

  Campania „Cere Demnitate” promovata si de jurnalistii moldoveni

  25.10.2011

  “Discuţie pe marginea proiectului Strategiei cu privire la Inovare a Republicii Moldova pentru anii 2012-2020”