RSS

Jurnalistul Petru Bogatu, BĂTUT în centrul Chişinăului

22.10.2011 Media
936
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine:

Cunoscutul editorialist şi comentator politic Petru Bogatu, preşedintele Uniunii Jurnaliştilor din Moldova, a fost bătut de către persoane necunoscute în plin centrul Chişinăului, într-un loc aglomerat. Incidentul s-a petrecut acum o săptămână, transmite Agenţia Monitor Media. 

Despre acest fapt a declarat la sfârşitul şedinţei de azi a Parlamentului deputatul liberal Valeriu Saharneanu, fost preşedinte al UJM, chemând autorităţile să protejeze jurnaliştii. 

Deputatul a precizat pentru că Bogatu a fost bătut vineri, 14 octombrie, „pe strada Puşkin, mai jos de magazinul „Gemenii”, lângă staţia de transport public”. 

Petru Bogatu a declarat Agenţiei Monitor Media că nu a depus plângere la poliţie pe motiv că nu a văzut cine l-a atacat, fiind lovit în cap din spate. „Nu ştiu cine şi cu ce scop m-a atacat. S-a întâmplat foarte repede. După ce am fost atacat, m-au ajutat nişte trecători să-mi revin”, a spus jurnalistul, precizând că a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

„Concluzia medicilor a fost că m-am ales cu o comoţie cerebrală”, a spus Bogatu. 

În prezent, jurnalistul Petru Bogatu (60 de ani) scrie editoriale pentru „Jurnal de Chişinău” şi este unul dintre realizatorii talk-showului „Negru şi Bogatu” de la „Jurnal” TV. Activează în presă din anul 1975. 

Autor: Eugen Uruşciuc
0

Comentarii (0)  20.10.2011

  Edineț: A șasea sesiune a Programului de instruire „Elaborarea proiectelor din fondurile FNDR și UE”

  20.10.2011

  Raportul Regional al Dezvoltării Umane 2011: Banii nu înseamnă totul în Republica Moldova

  19.10.2011

  Compania “Incasso” îşi felicită colegii şi partenerii cu Ziua Juristului

  19.10.2011

  PRECEDENT în dosarele victimelor din 7 aprilie 2009

  19.10.2011

  A șasea sesiune a Programului de instruire „Elaborarea proiectelor din fondurile FNDR și UE”, în Regiunea Nord