Sursa imagine: hotnews.md

Tu vrei ori tu vrai? Iată întrebarea!

Tu vrai să locuieşti, şi să înveţi, şi să munşeşti legal în SUA? De ce să nu vrai când realizezi în ce ţară stai?

Când vezi că cei care fură bănci şi fabrici, cei care bat copchii ieşiţi în stradă să ceară reforme, cei care măresc nejustificat preţurile la gaze o duc regeşte, iar tu trăieşti ca sclavii pe plantaţie, chiar nu vrai să pleci?!
-
Tu vrai să pleci din Repablic oooooof Moldova? De ce să nu vrai? Doar trăieşti într-o ţară paradoxală: pe perioada crizei preţurile apartamentelor au scăzut în toată lumea, dar numai în Moldova continuă să crească. Nici chiria nu a stat pe loc, ci s-a umflat ca tescovina. De ce să nu vrai, când, paradoxal, salariul unui funcţionar de la primăria Chişinăului este mai mic decât o pereche de cizme din Gemenii?
-
Tu vrai să mai rămâi în Chişinăul ce pare încremenit într-un proiect sovietic cu blocuri gri, cu trotuare sparte, cu rutiere puturoase, cu funcţionari uşor de cumpărat, cu urbanizare haotică şi o Piaţă Centrală ca un cancer? Să vrai să rămâi, să vrai… doar dacă eşti cumătrul unui deputat, nepotul unui director de întreprindere ori soţie de “biznesmăn”.
-
Tu vrai să mai asişti la năruirea unui vis numit AIE? Vis care a plutit în aer după evenimentele din 7 aprilie timp 2 ani. Vis care va fi spulberat, iar ţie nu-ţi pasă, căci te-ai săturat de vorbe vorbite pe la teveuri. Tu vrai să vezi cum Filat îi dă la gioale lui Lupu, iar Ghimpu îl susţine pe Lupu, dar de fapt nu se înghit reciproc şi toţi trei fac perfect jocul lui Voronin? Dacă nu mai vrai, desaga pe umeri şi… drumul te aşteaptă. Nu mai aştepta să te integreze politicienii aceştia ineficienţi în Uniunea Europeană, integrează-te singur!

Autor: Vitalie Cojocari
Sursa: cojocari.ro
18.10.2011 Opinii
4465
0

Comentarii 1

 • Vasile Sulă:

  poate VREI?

  18.10.2011 09:42

  • Angajații ADR Nord au fost instruiți cum să comunice și ce măsuri să ia în situații excepționale

   14.10.2022
  • Bugetele locale nu mai fac față noilor majorări de prețuri! Primarii așteaptă răspunsuri de la guvernare!

   14.10.2022
  • 350.000 de euro pentru OSC-urile anticorupție în regiunea de dezvoltare Centru

   13.10.2022
  • Координатор Центру цифрового навчання

   13.10.2022
  • CALM își exprimă îngrijorarea profundă și condamnă excesul de putere comis de organele de forță în cazul primarului Alexandru Botnari!

   12.10.2022