RSS

Patriarhul a dăruit Institutului de Oncologie o copie a icoanei care poate trata bolnavii de cancer

10.10.2011 Actual
242
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: moldpres.md

O copie a unei icoane cu imaginea Maicii Domnului care are puterea de a vindeca bolnavii oncologici a fost dăruită, astăzi, de Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill Institutului de Oncologie din Chişinău, în timpul unei vizite a acestuia în secţia pediatrie, transmite MOLDPRES.

Potrivit Patriarhului Kirill, icoana făcătoare de minuni are puterea de a trata cancerul pentru cei care au credinţă şi se roagă.

De asemenea, Patriarhul Kirill a transmis Ministerului Sănătăţii certificatul de donaţie a unui aparat performant cu raze roentgen, care urmează să fie distribuit ulterior unei instituţii medicale din ţară.

Victor Cernat, directorul general al Institutului de Oncologie, a mulţumit pentru vizită şi i-a înmînat Patriarhului o medalie jubiliară şi o carte despre istoria instituţiei pe care o reprezintă, precum şi un covor ţesut cu imaginea Domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfînt.

Tot azi, ierarhul s-at deplasat la complexul monastic Curchi, unde a oficiat Sfinţirea Mică a catedralei mănăstirii, după care va pleca spre Moscova.

Autor: Moldpres
Sursa: moldpres.md
0

Comentarii (1)

  • 10.10.2011 13:04
    Vasile Sulă:

    povești cu zmăi02.11.2011

Transnistria ar putea să devină o unitate administrativ-teritorială de nivelul doi în componenţa Republicii Moldova

02.11.2011

Apel deschis pentru participanţi în cadrul Programului de schimb de Tineret „Conexiunea generaţiilor prin voluntariat"

01.11.2011

Masă rotundă de evaluare a proiectului „Importanța studiilor de fezabilitate în consolidarea procesului de dezvoltare regională în Republica Moldova”

01.11.2011

Buletinul informativ nr.10, elaborat și difuzat de ADR Nord

01.11.2011

Lansare de studiu: Transnistria - o posibilă unitate administrativ-teritorială de nivelul II în componenţa Republicii Moldova