RSS

Shakira devine consilierul președintelui Obama

06.10.2011 Actual
185
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: picturesofshakira.blogspot.com

Preşedintele Barack Obama a numit-o pe cântăreaţa columbiană Shakira într-o comisie care îl va consilia pe probleme de educaţie ale minorităţii hispanice din Satele Unite, a anunţat miercuri Casa Albă, preluată de AFP.

Pe numele său complet Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cântăreaţa pop, cunoscută pentru hiturile sale internaţionale 'Whenever, Wherever' şi 'Hips don't lie', face parte dintre persoanele cărora Obama le-a propus să facă parte din 'Comisia consultativă prezidenţială privind excelenţa educativă pentru hispanici', a precizat Casa Albă într-un comunicat dat publicităţii.

Născută în Columbia dintr-un tată de origine libaneză, Shakira, în vârstă de 34 de ani, a fost recompensată de două ori cu Premiul Grammy, recompensa muzicală cea mai prestigioasă din Statele Unite. Interpretă a imnului oficial al Cupei Mondiale la Fotbal din 2010 din Africa de Sud, 'Waka Waka', ea este implicată şi în acţiuni umanitare prin intermediul ONG-ului său 'Barefoot Foundation'.

Autor: Agerpres
Sursa: agerpres.ro
0

Comentarii (0)  07.10.2011

  LANSAREA CENTRULUI DE FORMARE SI INFORMARE DIN PARIS, FRANTA

  07.10.2011

  CCI invită mass-media la ceremonia oficială de înmânare a premiilor învingătorilor concursului pentru cel mai bun vin de casă ”Polobocului de aur 2011”

  06.10.2011

  Reprezentanții MDRC, față în față cu autoritățile locale din regiunea Latgalia, Letonia

  06.10.2011

  Schimb de experiență cu Letonia

  06.10.2011

  Vizită la ADR Nord | Experți de la CzechINVENT și Expert-Grup au examinat două propuneri de proiecte