RSS

Soldatul Filat şi generalul Demonenko | Foto

19.09.2011 Istorii din MD
836
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: hotnews.md

La sfârşitul săptămânii trecute, premierul Vlad Filat a vizitat locurile, unde, la finele anilor’80 ai secolului trecut, apăra cu sfinţenie graniţele imperiului sovietic. Este vorba de pichetul de grăniceri nr.7, amplasat nu de parte de oraşul Sevastopol (Ucraina).

Fostul soldat Filat s-a întâlnit cu generalul Vadim Demonenko, care pe timpurile cătăniei actualului premier era comandantul acestei unităţi militare.

Evident că bătrânul general a spus că soldatul Filat a fost un militar foarte bun şi că îşi aminteşte, împreună cu familia sa, de el cu mare drag.

Potrivit Serviciului de presă al Guvernului, premierul a revadă terenul pentru sport, turnul de pază, ţinând neapărat să urce sus unde a testat aparatele de supraveghere. Premierul a fost însoţit de Iurie Lenacă, ministrul de Externe.

HotNews.md precizează că Vlad Filat şi-a satisfăcut serviciul militar între 1986-1988 în trupele de grăniceri, aflate în subordinea KGB. Potrivit unor surse, a fost instruit timp de o lună la şcoala specială a KGB din Goliţino, regiunea Moscova.

Foto: gov.md(foto) Inedit! Vlăduţ Filat în budionovkă...
 

Autor: HotNews
0

Comentarii (1)

  • 19.09.2011 16:36
    leonid garcea:

    aceasta stire intrece deja orice masura!!!!premierul mai bine ar incepe odata intradevar sa arate ca este capabil sa rezolve ceva in tara noastar si sa numai ne tina cu promisiuni...noi ne-am saturat de aceste intilniri de prost gust...toti mai multi cetateni a R.Moldova pleaca din tara si se pare ca lui Filat ii este totuna de acest lucru...unde sunt reformele care trebuie urgent implimentate?...unde este liberalizarea regimului de vize promis in opt luni?...de reinnoirea drumurilor nici numai vorbesc...nici in ziua de astazi nu sa finisat renovarea traseului Orhei-rezina08.11.2011

Instituirea unei biserici autocefale ar putea scoate Chişinăul din mrejele geopoliticii ortodoxiei

07.11.2011

Dezvoltare durabilă prin ecotehnologii, ecoproduse, ecoservicii

07.11.2011

Chişinău Circumvention - progresul artistic şi social în regiunile periferice

05.11.2011

Calitatea lucrărilor la drumului M-14 prin or. Edineț, obiect de discuție în cadrul unei ședințe la Primăria Edineț

04.11.2011

DECLARATIE PENTRU PRESA: Misiunea Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului Navi Pillay în Republica Moldova