RSS

Şmecheria lui Vlad Filat

02.09.2011 Istorii din MD
1183
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: hotnews.md

După ce, acum mai bine de un an, premierul Vlad Filat şi-a schimba look-ul, stiliştii continuă să ghicească dacă şeful Cabinetului de Miniştri şi-a făcut transplant de păr sau nu. Cunoscutul stilist din Chişinău Victor Micuşa susţine, într-un comentariu pentru Tribuna.md, că decizia de a-şi schimba look-ul a fost una curajoasă şi este înclinat să creadă că nu e vorba de un transplant de păr, ci de o şmecherie a stilistului său.

Micuşa susţine că premierul ar fi recurs la o „şmecherie” impusă de persoana care are grijă de imaginea sa – să pieptene părul în jos şi nu peste cap, cum proceda până în ianuarie 2010, când o chelie îi ocupa o bună parte din zonele de la tâmple.

Victor Micuşa este de părere că transplantul de păr este o procedură mai îndelungată şi mai costisitoare. Pentru transplantul unui fir de păr se plăteşte cel puţin un dolar, iar pentru acoperirea unei chelii ca a lui Filat ar fi fost nevoie de circa 15-20 mii de fire de păr. „Această sumă este mare pentru un demnitar cu leafă de la stat”, spune, mai în glumă, mai în serios, stilistul chişinăuean.

Amintim că Vlad Filat a revenit, în ianuarie 2010, dintr-o călătorie de peste hotare, cu un nou look. Atunci, specialişti în domeniul transplantologiei au afirmat că Vlad Filat nu numai că şi-a făcut transplant de păr (posibil şi cu fire artificiale), îmbogăţindu-şi parcă podoaba capilară, dar şi-a schimbat şi culoarea părului.

Autor: HotNews
0

Comentarii (1)

  • 02.09.2011 11:55
    ion croitoru:

    Si toti mai vorbesc ca Filat este cel mai cinstit si ponest politician din Moldova. Interesant este faptul cum acesta a capatat aceasta avere, cum la 29 de ani a devenit ministru de stat. Cel mai interesant este faptul cu ce sa ocupat in realitatea Filat in Romania, am auzit ca el nu a facut nici un fel de studii, iar studiile fiind ca o acoperire pentru afacerile sale dubioase cu lumea intelopa din Romania.04.11.2011

DECLARATIE PENTRU PRESA: Misiunea Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului Navi Pillay în Republica Moldova

04.11.2011

INVITAŢIE MEDIA: 7 noiembrie 2011 – Asociaţia Obştească “Soarta” organizează deschiderea Centrului pentru Vârstnici „Max Borceag”

03.11.2011

Directorul ADR Nord, Ion Bodrug: Președintele raionului Edineț „sprijină”, în acest mod, un important proiect din Regiunea de Dezvoltare Nord

03.11.2011

Tendințele de mediu amenință progresul pentru săracii lumii, avertizează Raportul Dezvoltării Umane 2011

03.11.2011

Riscurile de mediu amenință realizările solide ale țărilor din Europa de Est și Asia Centrală în domeniul dezvoltării umane și echității, afirmă Raportul Dezvoltării Umane 2011