RSS

Preşedintele şi fondatorul Apple, Steve Jobs, demisionează

25.08.2011 Actual
203
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: news.cnet.com

Grupul american de informatică Apple a anunţat miercuri demisia fondatorului şi CEO (director general) al său, Steve Jobs, fără nicio explicaţie. Consiliul de administraţie l-a numit pe numărul doi al Apple Tim Cook în locul lui Steve Jobs, relatează Agerpres.

"Întotdeauna am spus că dacă va veni o zi când nu îmi voi mai putea îndeplini atribuţiile şi aşteptările ca director al Apple, voi fi primul care va anunţa", afirmă el într-o scrisoare către Consiliul de administraţie. 

"Steve a adus contribuţii nenumărate la succesul lui Apple şi a atras şi inspirat angajaţi extrem de creativi şi o echipă de conducere de clasă mondială", a comentat Art Levinson, în numele Consiliului de administraţie. 

Jobs, 56 de ani, era în concediu medical din ianuarie, pentru o perioadă nedeterminată şi din motive nedeterminate. El a fost supus unui transplant de ficat în urmă cu doi ani şi a supravieţuit unui cancer al pancreasului în 2004, aminteşte AFP.
Autor: Agerpres
Sursa: agerpres.ro
0

Comentarii (0)  01.11.2011

  Masă rotundă de evaluare a proiectului „Importanța studiilor de fezabilitate în consolidarea procesului de dezvoltare regională în Republica Moldova”

  01.11.2011

  Buletinul informativ nr.10, elaborat și difuzat de ADR Nord

  01.11.2011

  Lansare de studiu: Transnistria - o posibilă unitate administrativ-teritorială de nivelul II în componenţa Republicii Moldova

  01.11.2011

  Nu ratați conferința ”Dezvoltare durabilă prin ecotehnologii, ecoproduse, ecoservicii”

  01.11.2011

  Expert IDIS recomandă modificarea formulei de calcul a preţului de procurare a gazelor naturale