RSS

Comuniştii (re)vin ca să salveze Moldova

23.08.2011 Actual
278
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: newsmoldova.md

PCRM a anunţat că va relua participarea fracţiunii comuniste la şedinţele plenare din sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului de la Chişinău.

O decizie în acest sens a fost luată de Comitetul Executiv Politic al CC al PCRM în legătură cu „situaţia social-politică precară şi necesitatea stringentă de a scoate ţara din criza politică îndelungată.”

„PCRM speră că participarea nemijlocită a fracţiunii la şedinţele plenare va permite prezentarea mai largă a poziţiei PCRM în problemele actuale de dezvoltare a ţării”, se menţionează într-un comunicat al formaţiunii politice.

PCRM precizează că la şedinţa Comitetului Executiv al CC „au fost discutate chestiuni curente, inclusiv situaţia politică din ţară şi perspectivele apropiate de dezvoltare”.

Fracţiunea parlamentară a PCRM boicotează şedinţele Legislativului de la începutul lunii iunie. Comuniştii protestează astfel faţă de blocarea proiectelor de lege elaborate de ei de către majoritatea liberal-democrată.

Parlamentul urmează să-şi reînceapă activitatea în luna septembrie. 

Autor: HotNews
Sursa: pcrm.md
0

Comentarii (1)

  • 23.08.2011 14:07
    leonid garcea:

    Vor participa din nou la sedintele parlamentului, pentru ca probabil, sau inteles cu Filat la o alianta de guvernare, care va fi monstruoasa pentru Moldova, si vom pierde din imagne in fata comunitatii europene, care va pierde interesul de parteneriat fata de tara noastra.01.11.2011

Cornel Ciurea: Are oare Republica Moldova un rol de jucat în context regional?

31.10.2011

“Promovarea inovarii în Europa de Est şi Asia Centrală”

31.10.2011

Lansare de studiu: Vulnerabilitatea economiei naţionale la scumpirea gazelor naturale

28.10.2011

Loteria "Diversity Visa" – înregistrarea on-line se încheie pe 5 noiembrie

28.10.2011

Ateliere de informare: Importanța studiilor de fezabilitate în consolidarea procesului de dezvoltare regională în Republica Moldova