Sursa imagine: facebook.com

Schimbări la „Jurnal” TV

„Jurnal Trust Media” l-a numit pe Corneliu Durnescu, la 18 iulie, în funcţia de director al Departamentului Ştiri al „Jurnal” TV, comunică Agenţia Monitor Media. 

Corneliu Durnescu are o experienţă de peste zece ani de televiziune. 

„Aceste schimbări manageriale fac parte dintr-un plan a procesului de decizie de a crea zone clare de responsabilitate şi de dezvoltare a „Jurnal” TV”, se menţionează într-un comunicat al „Jurnal Trust Media”.

Agenţia Monitor Media informează că până la Corneliu Durnescu, funcţia de director al Departamentului Ştiri la „Jurnal” tv a fost exercitată de Doru Dendiu, care este şi reporter al televiziunii publice române (TVR1) la Chişinău.

Corneliu Durnescu (41 de ani) a fost director al Departamentului ştiri al „PRO TV Chişinău” timp de circa zece ani. La finele anului 2008, a plecat de la „PRO TV Chişinău”, dând curs unei oferte de la TV „Prime”. La „Prime”, Durnescu a fost directorul proiectului de succes „Fabrica de staruri”. Anterior, Corneliu Durnescu, regizor de specialitate, a lucrat la „Radio Moldova”, „Radio D’Or” şi „Antena C”. 


Şefi noi la JURNAL TV

Autor: Monitor Media
Sursa: hotnews.md
18.07.2011 Actual
2997
0

Comentarii 0


   • Cu un nivel înalt de pregătire civică, primul grup de cursanţi a finalizat Programul de instruire

    04.07.2017
   • Să fie mai activă, şi mai eficientă în acţiuni - îşi doreşte societatea civilă din UTA Găgăuzia

    04.07.2017
   • Inventatorii de la Universitatea din Bălți au obținut 7 medalii la un Salon Internațional de Inventică

    03.07.2017
   • Premii pentru reflectarea problemelor de adaptare la schimbările climatice

    03.07.2017
   • Ion Gagim: „Ne-am asumat o mare responsabilitate: nu numai de a menține pe linia de plutire Universitatea, dar și de a o dezvolta”

    03.07.2017