RSS

Alianţa arde, dar Filat se piaptănă... peste hotare

28.06.2011 Actual
931
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: gov.md

Premierul Vlad Filat, liderul PLDM, a procedat ieri cu iubita sa Alianţă pentru Integrare Europeană exact ca şi baba din celebra zicală: „satul arde, dar baba se piaptănă”. Liderul PDM, Marian Lupu, a solicitat, ieri, convocarea unei şedinţe a Consiliului Alianţei (preşedinţia este deţinută acum de PD), dar acest lucru nu s-a întâmplat pentru că PLDM s-a arătat „în imposibilitate până la sfârşitul săptămânii”.

Deputatul PLDM, Veaceslav Ioniţă, a spus, aseară în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la „PRO TV Chişinău” că „domnul Filat este deja peste hotare”.

„Azi a zburat în afara ţării şi nu va fi toată săptămâna”, a spus Ioniţă, menţionând că nu ştie încotro a zburat liderul PLDM, lăsând să se înţeleagă că ar fi vorba de o vizită privată.

Deputatul democrat Adrian Candu a declarat la aceeaşi emisiune că i se pare inacceptabil gestul lui Filat în condiţiile în care „sunt multe chestii pe agenda Parlamentului şi Guvernului”.

„Să pleci într-o vizită privată în momentul în care doi lideri de partid îţi solicită prezenţa la o reuniune, mi se pare inacceptabil din punct de vedere al educaţiei”, a spus Candu.

Autor: HotNews
Sursa: inprofunzime.md
0

Comentarii (0)

  25.12.2012

  Colecție super de Mesaje de felicitare cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, strânsă de oameni deștepți

  24.12.2012

  SOMATO-info / Noiembrie 2012

  24.12.2012

  Invitație pentru mass-media | Conferință de presă & masă rotundă: „ADR Nord la 3 ani de activitate. Parteneriate, rezultate şi perspective”

  23.12.2012

  „O democraţie matură poate aduce prosperitate cetăţenilor”

  22.12.2012

  Fără amnistiere, graţiere şi împăcare cu persoanele care au comis împotriva minorilor infracţiuni cu caracter sexual