Sursa imagine: pdm.md

Vlad Plahotniuc, şeful „bucătăriei electorale” a PDM

Unul dintre fruntaşii Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedintele Parlamentului, a confirmat într-un interviu acordat ziarului „Timpul de dimineaţă”, preluat de „Evenimentul zilei”, că a condus staff-ul electoral al PDM. Vlad Plahotniuc este cel care a degustat primul bucatele din meniul electoral al PDM.

În interviul citat, Plahotnicu declară, printre altele, că PD a făcut o campanie axată pe succes: îndrăzneaţă, cu un brand-ing modern, dar orientată spre grijile cetăţenilor obişnuiţi din satele şi oraşele Moldovei. 

„Ne-am bazat practic pe resurse proprii şi pe consultanţă autohtonă, de aici, din Moldova, care au reuşit într-un regim alert să elaboreze şi să implementeze elementele de bază ale campaniei”, susţine Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc susţine că în această campanie a fost implicată masiv imaginea liderului PDM, Marian Lupu, care a fost protagonistul principal al spoturilor TV, cel din primul tur fiind unul chiar foarte puternic ca mesaj. Fostul şef al staff-ului electoral al PDM spune că mai dificil a fost cu elaborarea unui slogan nou (PDM a utilizat sloganul „E timpul...” ).

Autor: HotNews
Sursa: evenimentul.md
22.06.2011 Actual
1309
0

Comentarii 0