Sursa imagine: forum.md

Dodon vorbeşte despre „apărarea votului alegătorilor”

Candidatul comuniştilor Igor Dodon la şefia Chişinăului a declarat, azi, într-un briefing, ca reacţie la rezultatele turului doi de scrutin pentru alegerea primarului, că, în această luptă, nu suntem învingători, dar nu recunoaştem nici înfrângerea. 

Diferenţa de 1% dintre scorurile celor doi candidaţi şi multiplele încălcări ne fac să afirmăm acest lucru, a spus Dodon

Igor Dodon le-a promis alegătorilor că „vom utiliza toate căile legale pentru a apăra votul vostru” şi despre aceasta se va şti „în următoarele ore şi zilei”. 

Dodon a mai spus că în premieră fracţiunea PCRM şi candidatul partidului la Primărie a obţinut un vot de încredere atât de mare din partea alegătorilor. Fostul candidat comunist s-a plâns de faptul că în ultimele săptămâni, dar în special în ultimele 2-3 zilei, „au fost utilizate cele mai urâte metode împotriva mea”. 

Igor Dodon a evitat să facă alte comentarii. 

În turul doi de scrutin, desfăşurat ieri la Chişinău, Igor Dodon a acumulat 49,4%, fiind devansat de Dorin Chirtoacă (PL) cu 50,6%.

Autor: HotNews.md
Sursa: hotnews.md
20.06.2011 Actual
1251
0

Comentarii 4

 • Ion Cojocaru:

  Dar ŞI EU, care nu am votat komuniştii, sunt gata să-mi apăr votul. În aşa caz să-mi spună Dodon, unde se va da lupta reciprocă de APĂRARE A PROPRIILOR VOTURI. Ce fel de arme sunt admise: bombe atomice, tancuri, AK-uri sau arma proletariatului bolşevik - bolovanii de piatră??? Şi încă ceva, unde, pe care toloacă, organizează Dodon "naş poslednii i reşitel"nyi boi"???

  20.06.2011 14:35
 • Alex Alex:

  Dodoane, fii barbat si recunoaste infrangerea! De ce nu spui nimic, despre banii murdari, care i-ai folosit in campanie? Ce ai cautat la Moscova de doua, sau trei ori, inaintea campaniei electorale? Vezi, ca faci parte dintr-o echipa, cu criminalii, hotii, si lepadaturile. De fapt, trasaturi specifice comunistilor.

  20.06.2011 14:58
 • Vasile Sulă:

  Godon-dodon-bidon, liniștește-te omule.

  20.06.2011 17:09
 • Alina Verbitki:

  Cat e lucru cu cinste, fugi Dodoane la Plohis, ca o sa te manance Tcaciuc.

  20.06.2011 17:39