Sursa imagine: itiaudchemarea.blogspot.com

"Vreau un primar care să ştie să fie om cu oamenii şi porc cu porcii!"

Nu o fi etic, dar cred că mai imoral ar fi să tac. Pe 19 iunie voi merge la vot şi-l voi vota pe Dorin Chirtoacă. Aici nu mai e vorba de politică! E vorba despre viitorul meu în acest oraş, scrie bloggerul Victor Moşneag.

Pe 19 iunie cei care vor merge la vot au de ales între corupţie, minciună, prostie, incultură, aroganţă, hoţie, cretinism şi onestitate, adevăr, profesionalism, cinste, modestie şi poate cel mai important, dorinţă sinceră de a schimba lucrurile.
 
Pe 19 iunie NU va fi o luptă între PCRM şi PL, ci una între dictatură şi democraţie, regres şi progres. Eu aleg să mergem înainte. Aleg ca în fruntea Chişinăului să fie un om cinstit, care să pună interesele oraşului mai presus decât interesele personale. Vreau un primar căruia să nu-i fie ruşine să iasă în faţă, căruia să nu-i fie teamă de nişte simple dezbateri electorale. Vreau un primar care să vină cu soluţii, nu cu acuze! Vreau un primar care a demonstrat că poate face ceva. Vreau un primar care NU a furat! Vreau un primar care să ştie să fie om cu oamenii şi porc cu porcii! Vreau un primar adevărat, nu unul creat artificial de o echipă de PR, doar pentru 90 de zile! Vreau un primar care să nu poată fi şantajat. Nu mai vreau în trecut! Ajunge cu prostia! Oameni buni, votaţi conştient, ghidaţi de fapte, NU de promisiuni în care nici cei care le fac nu cred!
Autor: Victor Moşneag
Sursa: teribil.wordpress.com
12.06.2011 Opinii
5589
0

Comentarii 0


   • Marcel Spatari pleacă din funcție! Cine va fi noul ministru?

    30.12.2022
   • Bilanțul anului 2022: investiții în valoare de 215 mln lei valorificate de ADR Centru pentru implementarea proiectelor de dezvoltare regională

    30.12.2022
   • Proprietarii terenurilor afectate de construcția apeductului magistral Chişinău-Străşeni-Călăraşi vor fi despăgubiți

    28.12.2022
   • 27 martie 2023 – termenul de depunere a cererilor de finanțare pentru notele conceptuale selectate în cadrul Concursului proiectelor de dezvoltare urbană

    22.12.2022
   • La Bălți au fost finalizate lucrările de reparație a străzii Petru Zadnipru și a unor căi de acces

    21.12.2022