RSS

Teatru de păpuși: Dodon, primarul în exercițiu!

10.06.2011 Actual
202
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: rferl.org

Chiar dacă mandatele consilierilor locali nu au fost validate şi este binecunoscut faptul că vom avea turul doi de scrutin, candidatul comuniştilor la şefia capitalei Igor Dodon se vede deja primar.

Acesta a organizat astăzi o ”şedinţă de lucru cu consilierii comunişti” şi a spus că asemenea şedinţe vor fi organizate de cel puţin două ori pe săptămână. Şedinţa a avut loc la Primărie, în biroul fracţiunii PCRM din CMC.

La prima şedinţă de lucru, Dodon a împărţit sarcini în stânga şi dreapta. “Am depistat unele probleme, ce ţin de şcolile din municipiul Chişinău, probleme ce ţin de executarea bugetului etc. Cei care încearcă să facă show -uri electorale nu au decât să le facă, însă cetăţenii aşeteaptă de la noi acţiuni concrete”, a spus Dodon.

Astfel, subalternul lui, comunistul Ion Ciobanu va trebui până miercurea viitoare să vină cu mai multe informaţii ce ţin de taberele de odihnă din municipiu, iar fostul ministru al Finanţelor, Zinaida Greceanâi să se documenteze privind situaţia financiară şi să prezinte date despre achiziţiile publice din capitală.

Potrivit lui Dodon, fiecare dintre subalternii săi va trebuie să găsească “propuneri şi acţiuni imediate” la problemele care ”macină chişinăuenii”.

“Cei care gândesc că este teatru s-au obişnuit cu conducerea actualului primar care a făcut teatru. Noi, astăzi abordăm serios problemele din Chişinău şi venim cu soluţii pentru ele”, a mai spus comunistul Dodon.

Autor: Lina Susan
Sursa: hotnews.md
0

Comentarii (1)

  • 10.06.2011 20:17
    Radio Erevan:

    Problema care ”macină chişinăuenii” este cum sa scape de comunisti. Solutia?10.06.2011

FLEX Program Coordinator

10.06.2011

Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

10.06.2011

E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung

10.06.2011

Fără respectarea standardelor sanitare şi fito-sanitare, nu ne putem bucura de un Acord de liber schimb cu UE

09.06.2011

ADR Nord: Vizită de studiu la Șoldănești, unde a fost prezentat un proiect de salubritate