RSS

Dorin Chirtoacă dă replica

09.06.2011 Actual
460
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: itiaudchemarea.blogspot.com

Liberalul Dorin Chirtoacă respinge acuzaţiile contracandidatului său, comunistul Igor Dodon, că ar face parte din mai multe scheme de corupţie în capitală.

„Minciunile comuniştilor capătă proporţii din ce în ce mai mari. Ceea ce a spus Igor Dodon este continuarea acestei serii de minciuni, care a stat la baza campaniei electorale a PCRM. Dacă primarul general ar fi fost implicat în ilegalităţi în toţi aceşti 4 ani, să nu uităm că din 2007 până în 2009 au fost comuniştii la guvernare, primarul trebuia să fie urmărit penal, condamnat de instanţa de judecată şi să-şi ispăşească pedeapsa la închisoare. Aceasta este abordarea corectă, dar nu declaraţii făcute cu o săptămână înainte de alegerile locale”, a spus Dorin Chirtoacă în cadrul unei conferinţe de presă.

Chirtoacă a spus că deţine informaţii precum că PCRM şi Dodon a pus la cale scoaterea din componenţa municipiului Chişinău a suburbiilor. „Comuniştii ar fi supăraţi întrucât nu le-a convenit rezultatul obţinut de ei în aceste localităţi”, a mai spus Chirtoacă.

Reamintim că astăzi, candidatul comuniştilor la şefia capitalei Igor Dodon l-a acuzat pe contracandidatul său din turul doi, liberalul Dorin Chirtoacă, că ar fi implicat în mai multe scheme de corupţie ce țin de aprovizionarea cu combustibil a parcului de mașini a întreprinderilor municipale, procurarea cu grave încălcări a celor 102 troleibuze din Belarus, achiziţia materialelor pentru repararea străzilor Alba Iulia şi Trandafirilor.

Autor: Lina Susan
Sursa: hotnews.md
0

Comentarii (0)  11.06.2011

  Marş PENTRU Drepturile Omului şi ÎMPOTRIVA discriminării

  10.06.2011

  FLEX Program Coordinator

  10.06.2011

  Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

  10.06.2011

  E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung

  10.06.2011

  Fără respectarea standardelor sanitare şi fito-sanitare, nu ne putem bucura de un Acord de liber schimb cu UE