RSS

Dodon SARE la GÂTUL lui Chirtoacă

09.06.2011 Actual
457
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: adevarul.ro

Candidatul comuniştilor la şefia capitalei Igor Dodon îl acuză pe contracandidatul său din turul doi, liberalul Dorin Chirtoacă, că ar fi implicat în mai multe scheme de corupţie.

Potrivit lui Dodon, printre acestea se numără afacerile ce țin de aprovizionarea cu combustibil a parcului de mașini a întreprinderilor municipale, care, potrivit comunistului, s-ar face doar de la companiile care sunt afiliate lui Mihai Ghimpu.
 
Un alt exemplu este procurarea cu grave încălcări a celor 102 troleibuze din Belarus, achiziţia materialelor pentru repararea străzilor Alba Iulia şi Trandafirilor. Totodată, Dodon îl acuză pe Chirtoacă de afaceri ce țin de panourile publicitare din Chișinău şi că ar fi semnat o dispoziţie prin care a interzis extinderea panourilor publicitare, dar care a permis fratelui său, Lucian Chirtoacă, să monopolizeze acest sector.
 
Igor Dodon a spus că va cere procurorului general să investigheze și alte cazuri de corupție în care este implicat Dorin Chirtoacă. Liberalul nu a comentat deocamdată acuzațiile.
Autor: Lina Susan
Sursa: hotnews.md
0

Comentarii (0)  11.06.2011

  Marş PENTRU Drepturile Omului şi ÎMPOTRIVA discriminării

  10.06.2011

  FLEX Program Coordinator

  10.06.2011

  Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

  10.06.2011

  E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung

  10.06.2011

  Fără respectarea standardelor sanitare şi fito-sanitare, nu ne putem bucura de un Acord de liber schimb cu UE