RSS

Dodon s-a „lămurit” cu „Adevărul”

08.06.2011 Actual
685
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: captura Facebook

Igor Dodon scrie pe blogul său că ziarul ”Adevărul” (entitatea din R. Moldova) i-ar fi cenzurat răspunsurile pe care le-a dat în cadrul unui interviu pentru această publicație.

”Dacă ziarul „Adevărul” are obişnuinţa să propage un adevăr fragmentat, cenzurat şi adaptat politicii editoriale a patronilor şi îşi permite să-i dicteze unui politician cum să-şi formuleze gândurile, atunci m-am lămurit şi cu ziarul, şi cu „adevărul” lor”, scrie Dodon pe blog.

Igor Dodon mai scrie că nu tolerează ”o asemenea cenzură şi ingerinţă nepermisă în formatul ideilor politice pe care le expun, de aceea, la neacceptul jurnaliştilor de la „Adevărul” de a-mi publica interviul integral, am decis să renunţ definitiv la plasarea interviului în acest ziar”.

Autor: HotNews
Sursa: hotnews.md
0

Comentarii (0)  10.06.2011

  FLEX Program Coordinator

  10.06.2011

  Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

  10.06.2011

  E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung

  10.06.2011

  Fără respectarea standardelor sanitare şi fito-sanitare, nu ne putem bucura de un Acord de liber schimb cu UE

  09.06.2011

  ADR Nord: Vizită de studiu la Șoldănești, unde a fost prezentat un proiect de salubritate