RSS

video | Shakira, dans la bară în lenjerie intimă

08.06.2011 Caleidoscop
815
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: captura YouTube

Shakira a lansat marţi un nou videoclip, pentru piesa "Rabiosa", în care apare purtând o perucă brunetă şi dansând la bară îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

Videoclipul piesei, care a fost realizată în colaborare cu Pitbull, o arată pe artistă la o petrecere, îmbrăcată cu o rochie verde şi având părul brunet, tuns scurt.

Shakira dansează alături de un bărbat şi se joacă într-o cadă plină cu bile colorate şi este purtată pe braţe de participanţii la petrecere.

Cele mai provocatoare scene ale videoclipului sunt cele în care Shakira dansează la bară, îmbrăcată doar în lenjerie intimă de culoare neagră. Artista face mişcările din şolduri pentru care este faimoasă, însă arată că poate face şi mişcări specifice dansatoarelor la bară.

După succesul răsunător al piesei "Whenever, Wherever", lansată în 2001, Shakira a stabilit record după record, "Underneath Your Clothes", "Que Me Quedes Tu", "The One", "Las de la Intuicion", "She Wolf", "La Tortura", alături de Alejandro Sanz, şi "Beautiful Liar", alături de Beyonce, fiind doar câteva dintre hiturile ei care s-au clasat pe primul loc în topuri.

Autor: Gândul
Sursa: gandul.info
0

Comentarii (0)  02.11.2011

  Transnistria ar putea să devină o unitate administrativ-teritorială de nivelul doi în componenţa Republicii Moldova

  02.11.2011

  Apel deschis pentru participanţi în cadrul Programului de schimb de Tineret „Conexiunea generaţiilor prin voluntariat"

  01.11.2011

  Masă rotundă de evaluare a proiectului „Importanța studiilor de fezabilitate în consolidarea procesului de dezvoltare regională în Republica Moldova”

  01.11.2011

  Buletinul informativ nr.10, elaborat și difuzat de ADR Nord

  01.11.2011

  Lansare de studiu: Transnistria - o posibilă unitate administrativ-teritorială de nivelul II în componenţa Republicii Moldova