RSS

Bombă pentru președinte

07.06.2011 Actual
398
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: publika.md

O maşină de marca „Lada” cu numere de înregistrare în Federaţia Rusă a explodat astăzi în centrul capitalei, lângă Ambasada Chinei. Potrivit poliţiei, aceasta era parcată în zonă deja a doua zi.

Victime nu au fost înregistrate, însă a avut de suferit preşedintele Federaţiei de tennis, Igor Ţurcan. Acesta a fost rănit în momentul când ieşea din sediul Federaţiei.
 
Potrivit Pro TV, Igor Turcan a pierdut un picior şi se află în stare gravă la Spitalul de Urgenţă.
 
În urma deflagraţiei au mai fost deteriorate două automobile, conform spuselor ofițerului de presă al Comisariatului General de Poliție, Adrian Jovmir. "Starea preşedintelui Federaţiei de Tenis, care a fost rănit, este gravă", a confirmat Jovmir.
 
Oamenii legii nu exclud că explozia ar putea fi o tentativă de omor la adresa preşedintelui Federaţiei de Tenis. Acesta este un prosper om de afaceri din Chişinău.
Autor: Lina Susan
Sursa: hotnews.md
0

Comentarii (0)  10.06.2011

  FLEX Program Coordinator

  10.06.2011

  Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

  10.06.2011

  E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung

  10.06.2011

  Fără respectarea standardelor sanitare şi fito-sanitare, nu ne putem bucura de un Acord de liber schimb cu UE

  09.06.2011

  ADR Nord: Vizită de studiu la Șoldănești, unde a fost prezentat un proiect de salubritate