RSS

Acum poţi afla când vei muri!

31.05.2011 Actual
289
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: libertatea.ro

Cercetătorii de la Universitatea Americană Carnegie Mellon au realizat un site prin care vizitatorii îşi pot calcula riscul de deces. Pe site-ul deathriskrankings.com, riscul de deces al vizitatorilor este calculat prin utilizarea de date publice din Statele Unite şi Europa, ţinând cont de anumiţi factori precum sexul, vârsta, cauze de deces şi zonele geografice Site-ul calculează riscul de deces al internautului pentru anul următor sau pentru o perioadă mai lungă

Cercetătorii de la Universitatea Americană Carnegie Mellon au realizat un site prin care vizitatorii îşi pot calcula riscul de deces.

Pe site-ul deathriskrankings.com, riscul de deces al vizitatorilor este calculat prin utilizarea de date publice din Statele Unite şi Europa, ţinând cont de anumiţi factori precum sexul, vârsta, cauze de deces şi zonele geografice

Site-ul calculează riscul de deces al internautului pentru anul următor sau pentru o perioadă mai lungă de timp, de până la 30 de ani, şi clasează diversele cauze posibile ale morţii în funcţie de "probabilitatea lor".

Potrivit cercetătorilor, riscul de deces în cursul următorului an este extrem de diferit, în funcţie de subgrupele studiate.

Autor: Libertatea
Sursa: libertatea.ro
0

Comentarii (0)  01.06.2011

  O gunoiște de 10 mii pachete de țigări pentru sensibilizarea fumătorilor

  01.06.2011

  Gingăşia şi lumina speranţei – pentru copii din Edineţ

  01.06.2011

  Concurs pentru crearea unei retele de ferme de studiu in zona de Nord a Moldovei

  01.06.2011

  Agricultorii din Moldova au lansat, la Edineţ, agenda de vară împotriva muncii copilului

  31.05.2011

  De ziua Copiilor, Chișinăul alături de partenerii comerciali, își invită părinții și copii la Sărbătoare!