RSS

PEŞTII se îndrăgostesc brusc de o persoană din anturaj

31.05.2011 Caleidoscop
248
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: quest.tv

 

BERBEC
Aproape toti veti face renovari, transformari in locuinte, si veti depasi fondul de cheltuieli planificat. Atmosfera "casnica" impusa de persoana iubita va relaxeaza uimitor de placut.
Sanatate – ●●● 
Bani –●●
Dragoste –●●●

TAUR
Va faceti multe relatii de amicitie care va ajuta sa depasiti toate incercarile zilei. Sunteti ajutat sa clarificati probleme profesionale mai vechi, de colegii lipsiti de experienta.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

GEMENI
Situatia financiara este in continuare infloritoare si parca nici nu va mai invidiaza nimeni, vazand cat de mult munciti. Celibatarii primesc pe neasteptate alte cereri in casatorie!
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

RAC
Prin tot ceea ce faceti atrageti admiratia celor din anturaj si deja incepeti sa-i manipulati (pentru moment cu amabilitate). Seara, pot aparea neintelegeri familiale. Prietenii reinviate.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

LEU
Nu sunteti deloc maleabil si va pierdeti o parte dintre parteneri. Dispuneti de o energie vitala inepuizabila si nu va puteti abtine sa nu faceti alte datorii. Zi buna pentru "infrumusetarea" locuintei.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

FECIOARA
Va simtiti mai putin protejati de catre prieteni, dar se imbunatatesc in schimb relatiile cu persoana iubita. V-a revenit energia si doriti sa va razbunati pe cei care au refuzat sa va ajute.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

BALANTA
Evenimente banale, dar dispuneti de o intuitie deosebita si reusiti sa le puneti "piedica" unor adversari inraiti. Toate va merg din plin, insa exista tensiuni in familie pe care nu aveti cum sa le ocoliti.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

SCORPION
Incep sa apara primele rezultate ale campaniei de restructurare si reorganizare profesionala. Primiti noi promisiuni si multe laude din partea sefilor. Unii nativi cumpara o locuinta deosebita.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

SAGETATOR
Sunteti gata sa acceptati un post peste hotare ori chiar in provincie, mai ales ca vi se promite ca veti fi sef. Pana una-alta, va doriti si un concediu de poveste, impreuna cu persoana iubita.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

CAPRICORN
Relatiile parteneriale sunt exceptionale, iar cu persoana iubita parca nu v-ati inteles niciodata la fel de bine ca acum! Unii accepta in sfarsit sa plece in concediu, dar doar pentru cateva zile. 
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●●

VARSATOR
Aveti noi idei financiare originale si potrivite pentru a obtine bani mai multi cu eforturi minime. Deocamdata, "descoperiti" la serviciu o persoana admirabila si foarte atragatoare!
Sanatate – ●● 
Bani –●●
Dragoste –●●●

PESTI
Va indragostiti brusc de o persoana din anturaj, dar pentru moment aveti tendinta de a nu va implica total. Banii sunt deocamdata putini si va pastrati tendinta de a face economii la maximum.
Sanatate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●●
Autor: Tina Rizea
Sursa: hotnews.ro
0

Comentarii (0)  11.06.2011

  On the World Day against Child Labour 2011 Agricultural Employers from Moldova have Renewed their Commitment to Fight against Hazardous Child Labour

  11.06.2011

  Marş PENTRU Drepturile Omului şi ÎMPOTRIVA discriminării

  10.06.2011

  FLEX Program Coordinator

  10.06.2011

  Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

  10.06.2011

  E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung