RSS

Platon, posibilul „gospodar” al Partidului Popular din Moldova; Dodon „divorţează" de PCRM

30.05.2011 Actual
611
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: zdg.md

FOTO || Banii pentru Partidul Popular ar veni din partea „oligarhului” Veaceslav Platon


Jurnalistul Oleg Cristal de la Publika tv presupune pe www.vox.publika.md că formarea Partidului Popular din Moldova ar fi în interesul „oligarhului” Veaceslav Platon, fost deputat AMN în Parlamentul din Chişinău. 

Oleg Cristal susţine că este mai puţin probabil ca Vlad Plahotniuc să se fi implicat în crearea şi înregistrarea respectivei formaţiuni politice despre care, practic, nu se cunoaşte nimic. 

Banii pentru Partidul Popular ar veni din partea „oligarhului”, Veaceslav Platon. „În târg se vorbeşte că acest tânăr om de afaceri, cetăţean al RM şi Ucrainei, este unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară, cu relaţii bune în cercuri politice de la Chişinău, Kiev şi Moscova. El are mai multe motive pentru a se implica în politică sau să susţină anumite partide”, scrie Cristal.

În opinia jurnalistului de la „Publika” tv, se pare, că nici Dodon şi nici Godea nu au vreo legătură cu Partidul Popular, [...] dar aceasta însă nu anulează ideea despărţirii lui Dodon de PCRM, care pare iminentă.

Cristal aminteşte că Partidul Popular a fost înregistrat de ex-ministrul Justiţiei într-un timp record – timp de o zi – la 18 aprilie. La 15 aprilie ar fi avut loc congresul de constituire al formaţiunii politice despre care nimeni nu ştie nimic.

Opinia publică a aflat despre Partidul Popular din Moldova săptămâna trecut, când „Timpul de dimineaţă” a publicat o investigaţie referitoare la falsificarea unor ziare de la Chişinău. 

Autor: HotNews
Sursa: vox.publika.md
0

Comentarii (1)

  • 30.05.2011 17:35
    Mos Razvi:

    pcrm nu va pierde votantii, ei sunt uniti!!!11.06.2011

Marş PENTRU Drepturile Omului şi ÎMPOTRIVA discriminării

10.06.2011

FLEX Program Coordinator

10.06.2011

Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

10.06.2011

E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung

10.06.2011

Fără respectarea standardelor sanitare şi fito-sanitare, nu ne putem bucura de un Acord de liber schimb cu UE