RSS

Descindere a poliției la ”Vocea Basarabiei” după o încăierare dintre Oleg Cernei și Andrei Donică

20.05.2011 Actual
382
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: voceabasarabiei.net

Postul de radio "Vocea Basarabiei" a devenit azi arena unei confruntări dure dintre doi participanţi la emisiunea "Dezbateri electrorale" de la ora 14.15.

Aspiranţii la mandatele de consilieri în Consiliul Municipal Chişinău, Oleg Cernei de la Partidul Liberal (PL) şi Andrei Donică de la Partidul Naţional Liberal (PNL), după ce şi-au făcut mai multe replici tăioase pe parcursul emisiunii, au continuat altercaţiile verbale şi după se au părăsit studioul.

Drept răspuns la agresivitatea şi injuriile la care s-a dedat Andrei Donică, reprezentantul PL, Oleg Cernei, a solicitat telefonic un echipaj al poliţiei.

Până la sosirea oamenilor legii, candidatul PNL a adus ofense angajaţilor precum şi invitaţilor de la "Vocea Basarabiei". Sosiţi la faţa loculului ofeţeriii au luat declaraţii de la cei doi concurenţi electorali, de la moderatorul emisiunii şi martorii oculari, iar ca probe au solicitat şi emisiunea propriu zisă. Poliţiştii au spus că vor prezenta aceste dovezi Consiliului Electoral Municipal.

Înregistrarea audio.

Autor: Radio Vocea Basarabiei
Sursa: voceabasarabiei.net
0

Comentarii (0)  20.05.2011

  Forumul Economic Internațional, în Regiunea de Nord

  20.05.2011

  Actualitatea din Moldova abordată de echipe mixte de jurnalişti

  20.05.2011

  IDIS „Viitorul” îndrumă municipalitatea Chişinău pe calea către un viitor european

  19.05.2011

  ADR Nord a încheiat un memorandum de înțelegere cu ADR Nord-Est din România

  19.05.2011

  Pentru a atrage cât mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea sa regională, Republica Moldova trebuie să îşi fortifice capacitatea instituţională şi umană