RSS

ŞEFUL FMI, implicat într-un SCANDAL SEXUAL, a DEMISIONAT

19.05.2011 Actual
120
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: clevelandleader.com

Dominique Strauss Kahn (DSK) şi-a anunţat demisia de la şefia FMI. Într-un comunicat oficial, citat de agenţiile de presă, DSK respinge toate acuzaţiile care i s-au făcut în aceste zile, în scandalul de agresiune sexuală în care a fost implicat.

În scrisoarea prin care îşi anunţă demisia, Strauss Kahn îşi motivează gestul prin dorinţa de a „proteja” Fondul Monetar de efectele acestui scandal: „Vreau să îmi dedic toată energia pentru a demonstra că sunt nevinovat”, spune DSK, în scrisoarea adresată instituţiei.

FMI va anunţa în perioada următoare numele noului şef.

DSK a fost arestat, în urma unei acuzaţii de agresiune sexuală, formulată de o cameristă de la un hotel din New York. Justiţia americană a respins luni cererea de eliberare pe cauţiune, astfel că fostul şef al FMI a ajuns la închisoarea Riker Island. Avocaţii săi se pregătesc să ceară din nou, joi, eliberarea clientului, conform unei cereri depuse la Tribunal, publicată de „New Yor Times”.

Autor: HotNews
Sursa: hotnews.ro
0

Comentarii (0)  20.05.2011

  Forumul Economic Internațional, în Regiunea de Nord

  20.05.2011

  Actualitatea din Moldova abordată de echipe mixte de jurnalişti

  20.05.2011

  IDIS „Viitorul” îndrumă municipalitatea Chişinău pe calea către un viitor european

  19.05.2011

  ADR Nord a încheiat un memorandum de înțelegere cu ADR Nord-Est din România

  19.05.2011

  Pentru a atrage cât mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea sa regională, Republica Moldova trebuie să îşi fortifice capacitatea instituţională şi umană