RSS

Facebook te plăteşte să urmăreşti reclame!

09.05.2011 Caleidoscop
240
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: webcrunch.ru

Facebook a introdus un nou program de promovare, prin care utilizatorii sunt motivaţi financiar să privească anumite reclame.

Vizionarea reclamelor distribuite prin reţeaua Facebook este recompensată folosind sistemul de credite, fiecare reclamă fiind recompensată cu 1 credit sau echivalentul a 10 cenţi. Chiar daca nu se poate vorbi despre o recompensă substanţială, promisiunea unui câştig ar putea fi suficientă pentru acei utilizatori care petrec oricum foarte mult timp conectaţi la reţeaua Facebook şi doresc sa valorifice cumva acel timp.

Mesajele publicitare plătite vor apărea mai ales în jocuri, cum ar fi Crowd Star, Digital Chocolate şi Zynga.

Facebook colaborează cu Sharethrough, SocialVibe, Epic Media şi SupersonicAds pentru furnizarea de reclame în cadrul programului, precum şi TrialPay, un sistem de sondaje ai cărui participanţi sunt recompensaţi financiar.

Dan Greenberg, CEO pentru Sharethrough, a afirmat că iniţiativa luată de Facebook reprezintă o departajare de la sistemul tradiţional de reclame întreruptive, oferind mesaje publicitare cu caracter de divertisment, pe care utilizatorii vor dori să le privească şi să le trimită mai departe prietenilor.

Deşi câştigurile realizate nu pot fi transferate pe card-ul de credit, sistemul de credite Facebook ne oferă posibilitatea de a cheltui aceşti bani pentru a cumpăra diverse bunuri promovate în cadrul reclamelor pe care le vizionăm, sau alte bunuri virtuale disponibile în cadrul reţelei.

Autor: go4it.ro
Sursa: go4it.ro
0

Comentarii (0)  11.06.2011

  On the World Day against Child Labour 2011 Agricultural Employers from Moldova have Renewed their Commitment to Fight against Hazardous Child Labour

  11.06.2011

  Marş PENTRU Drepturile Omului şi ÎMPOTRIVA discriminării

  10.06.2011

  FLEX Program Coordinator

  10.06.2011

  Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

  10.06.2011

  E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung