RSS

(foto) MARIAN LUPU ȘI VETERANII. Să închinăm câte un pahar de vodcă pentru Victorie

08.05.2011 Actual
193
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: hotnews.md

Partidele politice dar și autoritățile publice acordă în aceste zile o atenție sporită veteranilor celui de-al doilea război mondial. Astfel,  circa 200 de participanți la cel de-al doilea război mondial din 15 raioane de  nord ale R. Moldova au venit să se întâlnească cu liderul PDM, președintele interimar al R. Moldova,  Marian Lupu.

Întâlnirea a avut loc la cantina Universității Alecu Russo din Bălți și a fost organizată de democrați. Deși nu s-au ținut discursuri electorale, veteranii au fost întâmpinați de tineri care purtau haine cu simbolica partidului.

Veteranii au fost serviți cu bucate alese și au fost chemați chiar de șeful statului să închine câte un pahar de vodcă pentru Victorie, așa cum făceau pe front.

Veteranii, la rândul lor, au solicitat conducerii statului o atenție sporită față de participanții la războiul al doilea mondial pe tot parcursul anului și, în primul rând, pensii mai mari.

De notat că Marian Lupu a avut o întâlnire similară cu veteranii de rîzboi din regiunea de nord a R. Moldova și anul trecut.

Autor: Prime
Sursa: prime.md
0

Comentarii (0)  09.05.2011

  Cum putem separa datoriile acumulate de cele două maluri ale Nistrului faţă de Gazprom şi cum putem negocia un contract mai avantajos?

  07.05.2011

  De Ziua Europei, IDIS „Viitorul” a prezentat publicului produsele campaniei „Tu ştii ce se întâmplă cu datele tale cu caracter personal?”

  06.05.2011

  A fost lansată Linia fierbinte anticorupţie a Consiliului Civic de pe lângă Serviciul Vamal: 222331

  06.05.2011

  14 mai - Ziua Europei în regiunea Nord

  05.05.2011

  SOMATO-info /aprilie-mai 2011/