RSS

TĂNASE JUNIORUL. Care îi va fi rolul la Curtea Constituțională?

29.04.2011 Opinii
443
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: captura de pe Facebook

Nu știu dacă în 2011 a fost ceva mai răsunător în presa moldovenească, decât plecarea lui Tănase din PLDM. "Revelațiile" fostului ministru referitor la verticala de partid și cine și cui împarte, au fost în principiu intuite de fiecare din noi.

Constantin Tănase s-a apucat de turnat nevoi peste PLDM și Filat, uitând că la timpul său îi aducea laude (chiar credea așa sau datorită faptului că fiul era implicat, nu pot să zic la sigur).

De când a cedat fotoliul de ministru, Tănase juniorul nu a încetat să arunce pietre în grădina AIE. Nu că nu aș crede în ceea ce zice, dar mi se crează impresia că a fi Ministrul Justiției în Moldova este un fleac. Și dacă a fost impotent din fotoliul de ministru, atunci care îi va fi rolul la Curtea Constituțională?

„Când şeful vinde funcţii, cel care cumpără funcţii ce face, el pentru ce dă banul? Ăsta e sportul naţional. Este cel mai mare business, o dată la patru ani de zile, se deschide licitaţia funcţiilor, începând de la cele mai înalte şi terminând cu cele de pădurari”,  a declarat Alexandru Tănase.

Nimic nou sub soare. Toate cele menționate de mai sus sunt cunoscute de toți, cel puțin la nivel intuitiv. O mică doleanță către fostul ministru / proaspătul judecător, fiind jurist ar trebui să știe că atunci când aduci acuzații trebuie să prezinți și probe. Respectiv, pe viitor când va arunca pietre în AIE, (ca protestatarii de 7 aprilie în Preșidenție) ar fi ideal să demonstreze ceea ce zice și să contribuie în așa mod la mult râvnitele reforme de tip georgian.

“Frica de a nu deranja pe cineva…”? cine e fricosul?

“Este foarte comod, pentru unii, să nu schimbe nimic…”?  Cui îi este comod?

Cu tot respectul față de domnul Tănase, dar acesta uită că mai bine de 2 ani a făcut parte din echipa PLDM și că în oarecare măsură ar trebui să își asume o parte din ce a făcut / nu a făcut PLDM-ul / AIE în acest timp. Nu de alta, dar a tolerat și el "hoții care vor să își umple buzunarele".

Autor: Incult Politic
Sursa: incultpolitic.blogspot.com
0

Comentarii (0)  11.06.2011

  Marş PENTRU Drepturile Omului şi ÎMPOTRIVA discriminării

  10.06.2011

  FLEX Program Coordinator

  10.06.2011

  Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

  10.06.2011

  E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung

  10.06.2011

  Fără respectarea standardelor sanitare şi fito-sanitare, nu ne putem bucura de un Acord de liber schimb cu UE