RSS

"Jurnal n-a rezistat concurenţei din partea Publika TV"

28.04.2011 Opinii
713
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: ivan.md

Dacă-i credem pe cei de la IMAS, care au făcut un sondaj privind audienţa TV, radio şi presa scrisă, la comanda CJI-ului, atunci aflăm că Jurnal-ul e varză! Doar poziţia a 9-a, în topul televiziunilor, chiar şi după “ruşinoasa” transformare a formatului, care practic a confirmat ceea ce ştiam noi cu toţii — Jurnal n-a rezistat concurenţei din partea Publika TV, scrie Ivan Goncearuc pe blogul său.

Acum că se reprofilaseră în “generalişti”, părea că vor avea priză la publicul nostru neîngreunat de aspiraţii intelectuale, dar — şi aici chix! Nu pot bate alte televiziuni generaliste varză cum ar fi de exemplu N4, NIT-ul sau acelaşi PRO TV. E clar că aceste postuleţe au plusul unei arii mai largi de difuzare dar oricum,Chişinău are resurse mari, dar nevalorificate de cei de la Jurnal.
 
Cu semnul plus vine ziarul Adevărul Moldova, care a “prins” topul, deşi nu are decît foarte puţin timp de cînd s-a lansat. Strategia de marketing a celor de la Adevărul s-a dovedit a fi una eficientă pentru piaţa autohtonă, fapt care a dus la promovarea unei imagini pozitive în scurt timp după lansare. Se vede experienţa marketologilor de plasare a produsului pe piaţă.
 
Continuare pe blogul lui Ivan Goncearuc
Autor: Ivan Goncearuc
Sursa: ivan.md
0

Comentarii (0)  11.06.2011

  Marş PENTRU Drepturile Omului şi ÎMPOTRIVA discriminării

  10.06.2011

  FLEX Program Coordinator

  10.06.2011

  Patronii agricoli din Moldova îşi reînnoiesc angajamentul împotriva muncilor grele şi periculoase ale copilului, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Muncii Copilului 2011

  10.06.2011

  E nevoie de a reorienta cheltuielile publice de la plata pensiilor şi salariilor bugetarilor la obiective economice pe termen lung

  10.06.2011

  Fără respectarea standardelor sanitare şi fito-sanitare, nu ne putem bucura de un Acord de liber schimb cu UE