RSS

Îngrozitor! Comanda de la Trinca: El să fie asfixiat cu o sacoşă, iar ea - arsă de vie

22.04.2011 Actual
1489
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: armchairempire.com

O femeie în vârstă de 46 de ani din satul Trinca, raionul Edineţ, a ajuns după gratii pentru că intenţiona să-şi comande moartea fostului soţ, dar şi a concubinei acestuia. Potrivit ofiţerilor, cei doi erau divorţaţi, iar femeie era angajată de mai bine de 8 ani la muncă în Italia, aici aflându-se în vacanţa de Paşti.

Vestea că femeia îşi caută un killer a ajuns şi la urechile ofiţerilor de la Servicii Operative, care au infiltrat un poliţist. Ofiterul sub acoperire a avut mai multe intalniri cu femeia. Femeia a solicitat ca cei doi să fie ucişi în propria lor casă, însă, pe rând: soţul - după sărbătoarile de Paşti iar noua sa aleasă - până la Paști. Potrivit oamenilor legii, iniţial, suspecta a specificat metoda omuciderilor, comandând ca fostul soț să fie asfixiat cu o sacoşă iar femeia - arsă de vie în casă. În final, însă, a lăsat „killer”-ul să aleagă modul de a săvârşi crima, solicitând doar să audă înregistrarea strigătelor de durere ale rivalei sale. Pentru realizarea ”comenzii” femeia oferea 5000 de euro.

Dupa ce s-au convins că suspecta, într-adevar, intenţiona să-şi omoare fostul soț, oamenii legii au retinut-o. Aceasta a fost încătuşată după ce a transmis „killer”-ului 2500 de euro şi o schemă a casei în care locuia bărbatul.

Petru isprava sa, femeia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 12 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

Autor: Lina Susan
Sursa: hotnews.md
0

Comentarii (0)

  08.03.2013

  Mesajul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, 8 martie

  07.03.2013

  MTIC a prezentat Guvernului spre aprobare Programul de tranziţie la televiziunea digitală terestră

  07.03.2013

  Suportul pentru legislaţia antifumat în Europa este foarte mare

  07.03.2013

  Activitatea ADR Sud, pentru anul 2013 a fost apreciată cu calificativul ,,bine” de către CRD Sud

  06.03.2013

  16 cărţi poştale, ce conţin desene ale unor copii şi tineri, pe tema violenţei în bază de gen, sunt expuse în cadrul unei expoziţii organizate de Asociația Oberliht, în colaborare cu Amnesty International Moldova