Sursa imagine: dodon.md

Constantin Tănase: Cine va bagateliza candidatura lui "Dodon-Bidon" riscă să greşească amarnic

Prin nominalizarea deputatului comunist Igor Dodon la funcţia de primar general al Chişinăului liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, a demonstrat că „este un lider puternic, responsabil, preocupat în mai mare măsură de destinul partidului decât al său personal, că nu s-a temut să nominalizeze o figură puternică, din «noul val» (nelegat de istoria criminală a comunismului, dar nici de fostul regim sovietic), capabilă să câştige primăria, dar nu un figurant a cărui singură calitate este aceea de a nu-l adumbri pe Şefu’”, scrie Constantin Tănase în TIMPUL.

„Cine va bagateliza candidatura lui «Dodon-Bidon» riscă să greşească amarnic”, atrage atenţia Constantin Tănase, potrivit căruia „astăzi niciun partid, în afară de PL, nu poate înainta un candidat capabil să-l învingă pe I. Dodon”.
 
„Cu toate calităţile lui reale sau imaginare, Dodon este important din moment ce devine un element dintr-un puzzle geopolitic complicat, care are ca scop fixarea definitivă a R. Moldova pe orbita rusească şi transnistrizarea ei”, mai scrie editorialistul de la TIMPUL.
Autor: HotNews.md
Sursa: timpul.md
04.04.2011 Opinii
5135
0

Comentarii 0


   • Marcel Spatari pleacă din funcție! Cine va fi noul ministru?

    30.12.2022
   • Bilanțul anului 2022: investiții în valoare de 215 mln lei valorificate de ADR Centru pentru implementarea proiectelor de dezvoltare regională

    30.12.2022
   • Proprietarii terenurilor afectate de construcția apeductului magistral Chişinău-Străşeni-Călăraşi vor fi despăgubiți

    28.12.2022
   • 27 martie 2023 – termenul de depunere a cererilor de finanțare pentru notele conceptuale selectate în cadrul Concursului proiectelor de dezvoltare urbană

    22.12.2022
   • La Bălți au fost finalizate lucrările de reparație a străzii Petru Zadnipru și a unor căi de acces

    21.12.2022