RSS

9 secrete să rămâi tânără

01.04.2011 Caleidoscop
97
Printează Trimite unui prieten

Sursa imagine: mymeditationgarden.com

Veşnica problemă a femeilor, pe lângă kilogramele în plus este vârsta. Ridurile, coafura, postura sunt doar câteva dintre aspectele care le trădează. Există totuşi soluţii, majoritatea la îndemâna tuturor, pentru a masca vârsta.

Iată 9 secrete ca să pari mai tânără, potrivit eva.ro:

Ridurile pot fi atenuate sau chiar eliminate prin urmarea unui ritual corect de îngrijire. Iar aici, hidratarea este foarte importantă. Majoritatea femeilor pun accent pe produsele anti-îmbătrânire şi de înfrumuseţare şi uită de cremele hidratante.

Potrivit nutriţioniştilor, îmbătrânirea precoce poate fi prevenită cu ajutorul dietei bogate în fructe şi legume. Legumele şi fructele bogate în carotenoide (morcov, dovleac, tomate, broccoli, spanac, papaya, portocale, mango) oferă pielii o strălucire aparte care rivalizează cu bronzul natural. În plus, antioxidanţii găsiţi din plin în fructe precum afine, căpşune, zmeură, merişoare sau ceai verde împiedică îmbătrânirea prematură a celulelor şi au puterea de a preveni dezvoltarea ridurilor.

Din alimentaţia ta nu trebuie să lipsească nici peştele. Acesta aduce uleiurile necesare pielii. Pentru tenul uscat este recomandată administrarea suplimentelor de acizi graşi omega 3 însoţită de consumul de ulei de peşte, de două sau de trei ori pe săptămână.

Buzele îşi pierd cu timpul din strălucire. Devin mai puţin voluminoase, iar culoarea păleşte. Răsfaţă-le cu creme şi balsamuri puternic hidratante pentru mai multă catifelare. De asemenea, folosirea gloss-urilor le fac mai atrăgătoare şi le dau un aspect mai tineresc.

Un zâmbet strălucitor creează impresia de tinereţe şi sănătate. Consultă-ţi medicul stomatolog pentru a te ajuta cu sfaturi specializate şi pentru a te ajuta să alegi un tratament de albire. Vei fi surprinsă de cât de rapid cucereşte un zâmbet.

Odihneşte-te mai mult! Redu consumul de sare şi bea cât mai multă apă. De asemenea, apelează la măşti naturale. Feliile de castraveţi aplicate direct pe ochi şi-au dovedit eficienţa în reducerea aspectului de ochi obosiţi.

O postură incorectă, cu umerii lăsaţi şi cu spatele încovoiat dau impresia de oboseală şi de bătrâneţe. Stai dreaptă, cu abdomenul tras, cu pieptul înainte şi cu umerii drepţi. Te vei simţi şi vei arăta multa mai bine!

Părul tău va avea nevoie de mai mult ajutor din partea ta pentru a străluci. Răsfaţă-l săptămânal cu măşti hrănitoare şi ascunde firele albe cu ajutorul unei vopsele de păr. De asemenea, foloseşte produse şi alege coafuri care să-i dea un plus de volum.

Nu numai că este nociv pentru sănătate, dar fumatul este foarte dăunător şi pentru frumuseţe. Ţigările conţin peste 4.000 de substanţe toxice, iar multe dintre acestea sunt absorbite direct în sistemul circulator şi sunt conduse de sânge în structura pielii.

Pe măsură ce pielea îşi pierde din elasticitate şi fermitate, pielea de la nivelul braţelor cât şi a sânilor se lasă. Cercetătorii au descoperit că fumatul reprezintă una dintre principalele cauze ale lăsării sânilor.

Atitudinea pozitivă te ajută să arăţi şi să te simţi tânără. Adu un plus de culoare în viaţa ta şi optează pentru haine colorate, pe care să le asortezi cu gust.

Autor: eva.ro
Sursa: realitatea.net
0

Comentarii (0)  01.04.2011

  Compania de Recuperare a Datoriilor Va prezinta lista persoanelor juridice – rau platitori, ce nu-si executa cu rea vointa obligatiile contractuale.

  01.04.2011

  CCI invită mass-media la lansarea oficială a Programului de instruire în domeniu eficienţei energetice, surselor de energie alternativă şi regenerabilă - „EUREM”

  31.03.2011

  Brandul aqua unIQa sesizează opinia publică despre calitatea de alertă a mediului acvatic din Republica Moldova

  31.03.2011

  Concurs de angajare pentru postul de asistentă medicală

  31.03.2011

  Accesarea fondurilor UE pentru dezvoltarea regională – o perspectivă pentru Republica Moldova